Închide meniul

Anunţul venit imediat după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari! „Ne vom despărţi la sfârşitul sezonului 2024”

Dan Roșu Publicat: 2 februarie 2024, 9:19

Reclamă
Anunţul venit imediat după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari! „Ne vom despărţi la sfârşitul sezonului 2024

Anunţul venit imediat după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari

Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari - Profimedia Images

Anunţul venit imediat după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari a venit de la Carlos Sainz, care susţine că va părăsi echipa italiană la finalul sezonului 2024, ca o consecinţă a sosirii septuplului campion mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sainz este victima colaterală a transferului secolului în Formula 1, notează RMC Sport.

În urma anunţului că Lewis Hamilton se va alătura echipei Ferrari începând cu sezonul 2025, Carlos Sainz (29 de ani) şi-a clarificat viitorul cu echipa italiană. Deloc surprinzător, pilotul spaniol va părăsi Scuderia pentru a-i face loc britanicului. Anunţul a fost făcut chiar de el într-un comunicat.

Anunţul venit imediat după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari

„Ca urmare a veştii de astăzi (n.r. – joi), eu şi echipa Ferrari ne vom despărţi la sfârşitul sezonului 2024”, a precizat Carlos Sainz. „Ne aşteaptă încă un sezon lung şi, ca întotdeauna, voi da tot ce am mai bun pentru echipă şi pentru tifosi din întreaga lume. Veştile despre viitorul meu vor fi anunţate în timp util.”

Sainz s-a alăturat echipei Ferrari în 2021 de la McLaren şi a câştigat două Mari Premii pentru Scuderia: Silverstone în 2022 şi GP-ul din Singapore în 2023.

Reclamă

Ferrari a anunţat că Lewis Hamilton i se va alătura în 2025

Echipa de Formula 1 Ferrari a anunţat, joi, că britanicul Lewis Hamilton i se va alătura în 2025.

“Scuderia Ferrari are plăcerea de a anunţa că Lewis Hamilton se va alătura echipei în 2025, cu un contract pe mai mulţi ani”, a precizat Ferrari.

Comunicatul Ferrari vine la scurt timp după ce Mercedes a anunţat că sezonul 2024 este ultimul pentru Hamilton la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team şi Lewis Hamilton se vor despărţi la sfârşitul sezonului 2024. Lewis a activat o opţiune de reziliere din contractul anunţat în luna august a anului trecut şi, prin urmare, acest sezon va fi ultimul în care va pilota pentru Silver Arrows”, a anunţat Mercedes.

„Am avut parte de 11 ani extraordinari cu această echipă şi sunt foarte mândru de ceea ce am reuşit să realizăm împreună. Mercedes a făcut parte din viaţa mea de când aveam 13 ani.

Este un loc în care am crescut, aşa că decizia de a pleca a fost una dintre cele mai grele decizii pe care a trebuit să le iau vreodată. Dar a sosit momentul potrivit pentru mine să fac acest pas şi sunt încântat să accept o nouă provocare.

Voi fi veşnic recunoscător pentru sprijinul incredibil al familiei mele Mercedes, în special al lui Toto pentru prietenia şi leadership-ul său şi vreau să terminăm împreună pe un loc înalt. Sunt 100% dedicat să ofer cea mai bună performanţă pe care o pot obţine în acest sezon şi să fac din ultimul meu an cu Silver Arrows unul de neuitat”, a declarat Lewis Hamilton.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și