Închide meniul

Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă”

Alex Masgras Publicat: 18 aprilie 2024, 14:17

Reclamă
Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă

Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: "Are o ofertă foarte profitabilă"

Carlos Sainz, după Marele Premiu al Japoniei / Profimedia

Helmut Marko a dezvăluit că au început negocierile cu Carlos Sainz! Pilotul spaniol al celor de la Ferrari se va despărţi la finalul sezonului de constructorul italian, el urmând să fie înlocuit cu Lewis Hamilton. Acum, Sainz are mai multe opţiuni în ceea ce priveşte viitorul său în Formula 1. Red Bull a pus ochii pe el, dar au mare concurenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă”

Red Bull Racing, campioana mondială en titre din Formula 1, poartă negocieri cu pilotul spaniol Carlos Sainz Jr, care se va despărţi de Ferrari la finalul acestui sezon, a dezvăluit Helmut Marko, consilierul echipei austriece, citat de agenţia DPA, notează agerpres.ro.

„Discutăm cu el, are cel mai bun sezon al său în Formula 1”, a declarat Marko într-un interviu publicat în ediţia de joi a ziarului austriac Kleine Zeitung.

„Dar el are o ofertă foarte profitabilă de la Audi, pe care nu o putem egala sau bate. Dar îl cunoaştem din perioada Toro Rosso, chiar şi atunci a concurat alături de Max. Dar l-a durut apoi când l-am susţinut pe Verstappen la Red Bull şi nu pe el”, a adăugat el.

Reclamă

Carlos Sainz Jr, câştigătorul Marelui Premiu al Australiei, luna trecută la Melbourne, va pleca de la Ferrari la sfârşitul acestui sezon, pentru a-i face loc septuplului campion mondial britanic Lewis Hamilton, aflat la final de contract cu Mercedes.

Helmut Marko a precizat, totodată, că mexicanul Sergio Perez, actualul coechipier al lui Verstappen la Red Bull, rămâne „cea mai bună opţiune” pentru echipa austriacă în vederea sezonului viitor.

„Dacă va continua aceste performanţe, cu siguranţă este cea mai bună opţiune a Red Bull pentru 2025”, a spus Marko referindu-se la Perez, care s-a clasat pe locul secund după Verstappen în trei dintre cele patru curse disputate de la debutul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Marele Premiu al Chinei revine pentru prima oară din 2019

Marele Premiu al Chinei va debuta cu antrenamentele, în AntenaPLAY, de pe 19 aprilie, de la ora 06:30. Calificările la sprint vor fi tot pe 19 aprilie, de la 10:30, în timp ce sprintul va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 06:00. Ambele se văd în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

Calificările de pe Circuitul Internaţional Shanghai vor avea loc pe 20 aprilie, de la 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și