Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY!

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2024, 11:20

Reclamă
Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY!

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY!

Max Verstappen a câștigat cursa de sprint din China / Profimedia

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Triplul campion mondial a fost cel mai rapid pilot în cele trei sesiuni de calificare de sâmbătă. El va fi urmat în grilă de Sergio Perez, coechipierul său, și de Fernando Alonso.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Chinei este al cincilea al sezonului 2024, după cele de la Bahrain, Jeddah, Melbourne şi Suzuka. Max Verstappen s-a impus în prima cursă din acest weekend. Pilotul olandez a câștigat deja cursa de sprint din China.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ LA MARELE PREMIU AL CHINEI

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY!

Update 11:20: Acestea sunt rezultatele calificărilor Marelui Premiu al Chinei.

Reclamă

Update: 11:15: Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei. Triplul campion mondial a fost cel mai rapid pilot în calificări, după ce a câștigat în această dimineață și cursa de sprint. Olandezul va fi urmat în grilă de coechipierul Sergio Perez, în timp ce Fernando Alonso va pleca de pe locul 3. Acesta este pole-position-ul cu numărul 100 pentru Red Bull.

Update 11:00: A început Q3.

Update 10:55: Aceștia sunt piloții eliminați în Q2:

Reclamă 4 / 0/3

Update 10:52: Max Verstappen, cel mai rapid și în Q2! Carlos Sainz a revenit pe circuit după eroarea de mai devreme și a obținut calificarea în Q3, cu al treilea cel mai bun timp, în timp ce Charles Leclerc, coechipierul său de la Ferrari, a avut al patrulea cel mai bun timp.

Update 10:45: S-a reluat a doua sesiune de calificări, cu 6 minute și 44 de secunde la dispoziție pentru piloți pentru a obține calificarea în Q3.

Update 10:39: Carlos Sainz a rămas fără aripa față, dar a reușit să ajungă la boxe, acolo unde mecanicii Ferrari fac tot posibilul pentru ca spaniolul să reintre în calificări.

Update 10:34: Steag roșu în Q2! Carlos Sainz a pierdut controlul monopostului la ieșirea din ultimul viraj și a intrat în parapet.

Update 10:25: Aceștia sunt piloții eliminați în prima sesiune de calificare din China.

Reclamă

Update 10:20: Dezastru pentru Lewis Hamilton în Q1! Britanicul va pleca de pe locul 18 în cursa de duminică. Max Verstappen, cel mai rapid pilot în prima sesiune de calificare.

Update 10:15: Comisarii de cursă nu îl vor penaliza pe Alex Albon.

Update 10:10: Alex Albon va fi anchetat de comisarii de cursă, după ce i-a stricat un tur cronometrat lui Sergio Perez.

Update 10:00: Au început calificările Marelui Premiu al Chinei.

Update 09:45: Piloții sunt pregătiți pentru calificările Marelui Premiu al Chinei. Așa arată clasamentele după cursa de sprint câștigată de Max Verstappen.

Update 06:40: Max Verstappen a câștigat prima cursă de sprint din 2024.

Update 11:20: Lando Norris va pleca din pole-position în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei! A fost urmat pe grilă de Lewis Hamilton şi Fernando Alonso.

Update 11:12: Charles Leclerc a ieşit în decor şi s-a lovit de parapete, în Q3! Imediat după, pilotul de la Ferrari a fost nevoit să meargă la boxe, deoarece aripa faţă a monopostului său a fost afectată.

Update 11:05: George Russell a fost eliminat din Q2! Şi Nico Hulkenberg, Kevin Magnussen, Daniel Ricciardo şi Lance Stroll au fost eliminaţi. Pe finalul sesiunii, a început ploaia şi piloţii au fost nevoiţi să intre la boxe.

Update 10:43: Pierre Gasly, Esteban Ocon, Alexander Albon, Yuki Tsunoda şi Logan Sargeant au fost eliminaţi din Q1.

Update 10:30: Au început calificările pentru cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei!

Update: Lance Stroll a înregistrat cel mai bun timp, în antrenamentele Marelui Premiu al Chinei! Pilotul de la Aston Martin a încheiat sesiunea cu timpul de 1:36.302, fiind urmat de Oscar Piastri şi Max Verstappen! Sesiunea a fost oprită pentru câteva minute, după ce a o porţiune de gazon a luat foc.

Marele Premiu al Chinei a debutat cu antrenamentele, în AntenaPLAY, de pe 19 aprilie, de la ora 06:30. Calificările la sprint vor fi tot pe 19 aprilie, de la 10:30, în timp ce sprintul va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 06:00. Ambele se văd în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

Calificările de pe Circuitul Internaţional Shanghai vor avea loc pe 20 aprilie, de la 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN.

Circuitul Internațional Shanghai a fost inaugurat în 2004, cursele având loc până în 2019. Până în 2024, din cauza pandemiei de Covid-19, nu au avut loc curse în China, contractul fiind totuşi prelungit până în 2025. Pilotul cu cele mai multe victorii la Grand Prix-ul Chinei este Lewis Hamilton (6), iar la constructori pe primul loc la acest capitol este Mercedes (6).

Clasamentul general

Clasamentul general al piloţilor

Clasamentul general al constructorilor

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și