Închide meniul

Bernie Ecclestone şochează, după ce a fost dat în judecată de Felipe Massa: „I-aş fi spus că e lucrul corect”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 18:19

Bernie Ecclestone şochează, după ce a fost dat în judecată de Felipe Massa: „I-aş fi spus că e lucrul corect

Bernie Ecclestone şochează, după ce a fost dat în judecată de Felipe Massa: "I-aş fi spus că e lucrul corect"

Bernie Ecclestone şi Felipe Massa / Profimedia

Bernie Ecclestone şochează, după ce a fost dat în judecată de Felipe Massa. Fostul pilot brazilian nu se dă bătut şi continuă lupta pentru titlul mondial din 2008 pierdut în faţa lui Lewis Hamilton. Massa a dat în judecată Formula 1 şi FIA pentru îndreptarea unei „greşeli istorice”. Nici Bernie Ecclestone, fostul şef din Formula 1, nu a scăpat de proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Bernie Ecclestone şochează, după ce a fost dat în judecată de Felipe Massa

Felipe Massa a pierdut titlul mondial din 2008 în faţa lui Lewis Hamilton. Pilotul britanic, care şi-a trecut în palmares primul titlu în Formula 1 la vremea respectivă, a încheiat sezonul cu un punct mai mult faţă de brazilian, după cursa de la Interlagos.

Cu toate acestea, evenimentele din timpul Marelui Premiu din Singapore din 2008, când Nelson Piquet Jr. a produs în mod intenţionat un accident, după ce a primit ordine de echipă, au dus la procesul lui Massa, care consideră că a fost afectat în mod direct de scandalul cunoscut sub numele de „Crashgate”.

Mai mult, Bernie Ecclestone a declarat ulterior că ştia adevărul legat de controversa din Singapore. Acelaşi lucru l-a spus şi despre Max Mosley, preşedintele FIA de la vremea respectivă. Ulterior, el a declarat că nu îşi aduce aminte acele declaraţii, iar acum susţine că Felipe Massa a procedat corect:

Reclamă

„Dacă m-ar fi întrebat pe mine, i-aş fi spus că e lucrul corect să dea în judecată şi să lase un jucător englez să decidă ce e corect şi ce e greşit. Nu pot spune ce se va întâmpla. Din acest punct de vedere, e mai bine că un judecător englez va veni cu un verdict. Îl va ajuta mai mult”, a declarat Bernie Ecclestone, citat de planetf1.com.

Felipe Massa: „Căutăm să corectăm această greşeală istorică”

Felipe Massa a dat în judecată Formula 1, FIA (Federaţia Internaţională de Automobilism) şi FOM (Managementul din Formula 1), potrivit marca.com. De asemenea, fostul pilot brazilian l-a dat în judecată şi pe Bernie Ecclestone, fostul şef din „Marele Circ”.

„Mereu am spus că voi lupta până la final. Aşa cum FIA şi FOM au decis să nu facă nimic, căutăm să corectăm această greşeală istorică în instanţă. Chestiunea este în mâinile avocaţilor, care sunt autorizaţi să facă tot ce este necesat pentru a se face dreptate”, a declarat Felipe Massa, potrivit ge.globo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Aceeaşi sursă susţine că pilotul brazilian poate primi despăgubiri uriaşe, în urma procesului. Dacă va avea câştig de cauză, Felipe Massa poate primi între 60 şi 150 de milioane de lire sterline.

Felipe Massa, în vârstă de 42 de ani, a concurat timp de 15 sezoane în Formula 1. În perioada 2002-2017, pilotul brazilian a câştigat 11 curse şi a urcat de 41 de ori pe podium. El s-a retras din Formula 1 în 2017, de la Williams. Cel mai bun rezultat al său rămâne locul 2 în clasamentul piloţilor din anul 2008.

Marele Premiu de Formula 1™ al Australiei va fi pe 24 martie, de la ora 06:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și