Închide meniul
Video

Bianca Bustamante, puştoaica minune din F1 Academy, visează să ajungă în România: „Ştiu că sunt peisaje şi locuri incredibile”

Publicat: 23 august 2024, 22:07

Reclamă

Bianca Bustamante, puştoaica minune din F1 Academy, visează să ajungă în România

Profimedia

Bianca Bustamante, puştoaica minune din F1 Academy, visează să ajungă în România. Ea este vedetă în cursele de fete organizate de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goneşte spre istorie! Bianca Bustamante, puştoaica din Filipine care prinde viteză pentru McLaren, visează să se întreacă şi cu piloţii din Formula 1! Ea i-a cucerit pe fani în Olanda, unde Hamilton şi Verstappen iau startul duminică de la 15.45, LIVE pe Antena 1 si în AntenaPlay. Calificările sunt sâmbătă, pe Antena 3 CNN si în AntenaPlay, de la 15:45.

La doar 19 ani, Bianca Bustamante e vedetă în cursele de fete organizate de Academia Formulei 1. „E o viaţă nebună. Trebuie să ştii cum să trăieşti în lumina reflectoarelor. E un vis pentru care voi fi mereu recunoscătoare că îl pot trăi în fiecare zi„, a spus Bianca Bustamante în exclusivitate pentru AntenaSport.

Bianca Bustamante, puştoaica minune din F1 Academy, visează să ajungă în România

De la 3 ani, de când a mers la karting, Bianca a visat să ajungă în Formula 1. Nimeni din Filipine nu îi dădea vreo şansă.

„De multe ori mi s-a spus să visez mai puţin. Şi evident că nu am ascultat de asta. Sper să fiu o sursă de inspiraţie”, a mai spus Bianca Bustamante. Puştoaica din Filipine are milioane de fani pe retelele sociale. Sunt şi mulţi români care îi fac galerie.

Reclamă
Reclamă

Aş fi încântată să vizitez România la un moment dat! Ştiu că sunt peisaje şi locuri incredibile„, a mai spus Bianca. Colegul Biancai, Lando Norris, a fost cel mai rapid la primele antrenamente din Olanda. Ploaia nu i-a speriat pe fanii olandezi. Ei au dat la pedale pana la circuitul de pe malul Marii Nordului!

„Totul se mişcă relaxat, curge în ritm de pedalat. Din cei 100 de mii de spectatori asteptaţi la circuit, 95 la sută vin cu bicicletele„, a spus corespondentul Antena 1, Dan Pavel.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debut cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

23:31

FotoGestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi. Săpunaru s-a accidentat

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 5 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și