Închide meniul

Boxele circuitului de la Imola au fost închise

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2023, 13:52

Boxele circuitului de la Imola au fost închise

Boxele circuitului de la Imola au fost închise

Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna / Profimedia Images

Boxele circuitului de la Imola au fost închise! Personalul echipelor de Formula 1, prezent pe circuitul de la Imola (Italia), gazda Marelui Premiu al regiunii Emilia Romagna de duminică, a fost rugat să părăsească standurile preventiv din cauza riscului de inundaţie al râului Santerno din apropiere, transmite Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autorităţile locale au luat măsuri de precauţie din cauza creşterii nivelului apei râului în timp ce monitorizează situaţia.

Boxele circuitului de la Imola au fost închise

Monoposturile nu vor putea ieşi pe circuit până vineri, când meteorologii anunţă diminuarea averselor, dar înainte personalul tehnic va avea accces la boxe şi în zona de cazare.

Imaginile video postate pe reţelele de socializare arată ape revărsate care au trecut peste circuit. Au rămas alocuri bălţi, dar boxele echipelor nu au fost inundate.

Gazzetta dello Sport a relatat că anumite drumuri de lângă circuit au fost închise şi parcările de maşini din zonă au fost inundate.

Reclamă

Agenţia de protecţie civilă din Italia a emis luni o alertă de avertizare meteo roşie pentru regiunea de nord.

Cursa de la Imola, a şasea din calendar

Mai devreme, organizatorii Turului Italiei au renunţat la ascensiunea cea mai înaltă din Alpi şi au scurtat etapa a 13-a de vineri din cauza zăpezii şi a riscului de avalanşă.

Ploile torenţiale au provocat inundaţii extinse şi două persoane şi-au pierdut viaţa la începutul lunii mai în regiunea Emilia Romagna.

Reclamă 4 / 0/3

Cursa de la Imola din 21 mai este a şasea din calendarul 2023 al Formulei 1. În clasamentul piloţilor, înainte de Marele Premiu al Emilia Romagna, Max Verstappen (Red Bull) este lider cu 119 puncte, urmat de Sergio Perez (Red Bull) – 105 puncte şi Fernando Alonso (Aston Martin) – 75 puncte.

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și