Închide meniul

Marele Premiu al Turciei a fost anulat. Calendarul din Formula 1, dat peste cap. Două curse pe acelaşi circuit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2021, 19:13

Marele Premiu al Turciei a fost anulat. Calendarul din Formula 1, dat peste cap. Două curse pe acelaşi circuit

Profimedia

Formula 1, Marele Premiu al Turciei

Marele Premiu de Formula 1 al Turciei, care a înlocuit MP al Canadei, a fost anulat, din cauza situaţiei sanitare, informează news.ro. Cursa de la Istanbul trebuia să aibă loc la 13 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Turciei a fost anulat

Marele Premiu al Franţei, programat iniţial la 27 iunie, a fost devansat cu o săptămână şi se va desfăşura la 20 iunie. La 27 iunie, va reapărea în calendar Marele Premiu al Styriei, la Speilberg. Marele Premiu al Austriei, tot la Spelberg, se va ţine la data iniţială, 4 iulie.

„Cu toţii aşteptam cu nerăbdare să concurăm în Turcia, dar restricţiile de călătorie în vigoare ne-au făcut să nu putem fi acolo în iunie. Formula 1 a demonstrat din nou că este capabilă să reacţioneze rapid la evoluţii şi să găsească soluţii şi suntem încântaţi că vom avea o dublă în Austria, ceea ce înseamnă că sezonul nostru rămâne la 23 de curse”, a declarat Stefano Domenicali, preşedinte şi CEO al Formulei 1, într-un comunicat.

MP al Styriei a avut prima ediţie anul trecut, în condiţiile în care numeroase grand prix-uri au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Marele Premiu al Canadei, programat între 11 şi 13 iunie, a fost anulat luna trecută, pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei de coronavirus, şi fusese înlocuit de MP al Turciei.

Reclamă

Turcia a pierdut şi finala Champions League 2021

Ieri, Turcia a pierdut şi organizarea finalei Champions League din acest sezon. Meciul dintre Chelsea şi Manchester City, de pe 29 mai, a fost mutat de la Istanbul la Porto.
Fiecare echipă va avea câte 6.000 de fani în tribune. Turcia a primit în compensaţie Supercupa Europei.

Britanicii au făcut presiuni pentru ca finala să aibă loc la Londra, pe Wembley, sau la Birmingham, pe Villa Park. UEFA a ales însă stadionul „Dragao” al lui FC Porto. Anul trecut, Lisabona a găzduit meciurile care au decis trofeul.

Din Turcia, fanii englezi ar fi fost nevoiţi să intre carantină la revenirea în ţară. „A lipsi suporterii de şansa de a vedea meciul nu a fost o opţiune şi sunt încântat că acest compromis a fost găsit”, a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cum va arăta calendarul F1
  • Marele Premiu al Turciei, anulat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și