Închide meniul

Carlos Sainz, mesaj savuros de pe patul de spital: „Sainz – Apendicită 2-0”. Spaniolul a recreat poza făcută de tatăl său

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 17:03

Reclamă
Carlos Sainz, mesaj savuros de pe patul de spital: „Sainz – Apendicită 2-0. Spaniolul a recreat poza făcută de tatăl său

Carlos Sainz, mesaj savuros de pe patul de spital: "Sainz - Apendicită 2-0". Spaniolul a recreat poza făcută de tatăl său

Carlos Sainz, alături de tatăl său, după ce s-a operat de apendicită / Twitter Carlos Sainz

Carlos Sainz a transmis un mesaj savuros de pe patul de spital. Pilotul spaniol al celor de la Ferrari a ratat Marele Premiu al Arabiei Saudite, după ce a fost diagnosticat cu apendicită. El s-a operat deja şi a transmis un mesaj genial pe contul său de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Antena 3 CNN va transmite cursa de sâmbătă, de la ora 19:00.

Carlos Sainz, mesaj savuros de pe patul de spital: „Sainz – Apendicită 2-0”

Spaniolul este bine şi le-a transmis deja un mesaj fanilor săi. El s-a fotografiat pe patul de spital alături de tatăl său, Carlos Sainz Sr. Cei doi au recreat poza din urmă cu mai mulţi ani, atunci când tocmai tatăl pilotului, şi el pilot, a fost operat de apendicită şi s-a fotografiat alături de bunicul pilotului de la Ferrari.

„Sainz 2-0 Apendicită.

Mulţumesc tuturor pentru mesjele din ultimele 24 de ore. Chiar am simţit susţinerea voastră”, a scris Carlos Sainz, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Carlos Sainz nu i-a uitat nici pe Charles Leclerc şi pe Ollie Bearman şi i-a felicitat pentru parcursul din calificări. Tânărul de 18 ani va pleca de pe locul 11 în cursa de sâmbătă, în timp ce Charles Leclerc va pleca de pe locul al doilea. Antena 3 CNN şi AntenaPLAY vor transmite cursa de sâmbătă, de la ora 19:00.

Reclamă 4 / 0/3

Ollie Bearman, surpriza lui Ferrari. La 18 ani, va concura la Marele Premiu al Arabiei Saudite

Ollie Bearman e surpriza lui Ferrari pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite, în lipsa lui Carlos Sainz, cel care a suferit o mică intervenţie chirurgicală. Cursa e live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 19:00.

La debutul său în Formula 1™, puştiul de 18 ani va pleca de pe locul 11 al grilei de start de la Jeddah şi speră să îi aducă echipei de la Maranello „câteva puncte”.

„M-am trezit în această dimineaţă cu gândul la cursa mea de F2, încercam să mă gândesc cum să termin cât mai sus. La un moment dat, a era clar că voi lua maşina de Formula 1. Este o oportunitate uriaşă pentru mine, evident îi doresc tot binele lui Carlos. Dar este un moment uriaş pentru mine şi sper să scot ce pot mai bine.

Sunt un pic dezamăgit de calificări, dar, până la urmă, nu pot fi foarte dezamăgit. Am făcut o greşeală în primul tur şi a trebuit să recuperez în turul secund, în care pneurile nu sunt la cel mai înalt nivel.

Voi încerca să câştig câteva puncte. Ar fi un bonus pentru mine, dar important e să câştig nişte experienţă. E prima mea cursă, nu pot avea aşteptări prea mari. E şi un circuit dificil”, a spus Ollie, citat de formula1.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și