Închide meniul

Ce a spus Lewis Hamilton imediat după ce a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii! Dialogul de senzaţie cu echipa lui

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2024, 18:46

Reclamă
Ce a spus Lewis Hamilton imediat după ce a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii! Dialogul de senzaţie cu echipa lui

Ce a spus Lewis Hamilton imediat după ce a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii!

Lewis Hamilton / Profimedia Images

Dialogul de senzaţie al lui Lewis Hamilton cu echipa lui a fost dezvăluit LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Iată ce a spus Lewis Hamilton imediat după ce a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton a obţinut o victorie foarte importantă la el acasă, pe circuitul de la Silverstone. Hamilton l-a învins pe marele său rival, Max Verstappen, care s-a clasat pe locul 2. Pe 3 s-a clasat Lando Norris.

Ce a spus Lewis Hamilton imediat după ce a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii! Dialogul de senzaţie cu echipa lui

You’re the man, you’re the man! (n.r: Tu eşti omul!)”, i-a strigat, lui Lewis Hamilton, un membru al echipei sale după ce britanicul a câştigat cursa.

Vă mulţumesc mult, băieţi, înseamnă mult că am câştigat această cursă! Multe mulţumiri fanilor, vă iubesc!”, a spus Lewis Hamilton.

Septuplul campion mondial, care câştigase ultima cursă pe 5 decembrie 2021, în Arabia Saudită, a trecut primul linia de sosire la Silverstone, după o cursă nebună.

Reclamă
Reclamă

George Russell, coechipierul lui Hamilton şi pilotul care a plecat din pole-position, a fost nevoit să se retragă în turul 34.

Marele Premiu al Marii Britanii, disputat pe circuitul de la Silverstone, a avut 52 de tururi

Fanii englezi sunt în culmea fericirii după Marele Premiu al Marii Britanii. Favoritul fanilor englezi, Lewis Hamilton, a reuşit să câştige cursa. Este prima victorie a lui Hamilton din 5 decembrie 2021 până acum. Atunci, Hamilton câştiga în Arabia Saudită.

Marele Premiu al Marii Britanii are 52 de tururi, circuitul de la Silverstone având o lungime de peste 5,8 km. George Russell, de la Mercedes, a plecat din pole-position. Pentru Russell, colegul lui Hamilton, a fost un dezastru în această cursă, el abandonând.

Reclamă

Pentru Hamilton însă, este o victorie uriaşă. Hamilton a stabilit un record absolut la Silverstone, reuşind a 9-a victorie. Anterior, el împărţea poziţia de lider la victorii în Marele Premiu al Marii Britanii cu Michael Schumacher. Ambii aveau 8 victorii la Silverstone.

Un alt pilot britanic, Lando Norris, de la McLaren, s-a clasat pe 3 în Marele Premiu al Marii Britanii. Norris a avut cel de al treilea timp şi în calificări. Norris a fost urmat în calificări de Max Verstappen, triplul campion mondial, clasat în cursă pe locul 2. Norris şi Verstappen s-au ciocnit în timpul Marelui Premiu al Austriei, în urmă cu o săptămână, atunci când Norris a fost forţat să se retragă din cursa de la Spielberg.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și