Închide meniul

Charles Leclerc o avertizează pe Red Bull, înaintea Marelui Premiu al Australiei: „Este doar o chestiune de timp”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 martie 2024, 16:54

Charles Leclerc o avertizează pe Red Bull, înaintea Marelui Premiu al Australiei: „Este doar o chestiune de timp

Charles Leclerc o avertizează pe Red Bull, înaintea Marelui Premiu al Australiei: "Este doar o chestiune de timp"

Charles Leclerc, pe podium alături de Max Verstappen şi Sergio Perez, după Marele Premiu al Arabiei Saudite / Profimedia

Charles Leclerc o avertizează pe Red Bull, înaintea Marelui Premiu al Australiei. Pilotul monegasc al celor de la Ferrari este încrezător în ceea ce priveşte viitorul italienilor şi este convins că vor reuşi să o pună pe Red Bull, echipa care domină Formula 1 de câteva sezoane bune, sub presiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Charles Leclerc o avertizează pe Red Bull, înaintea Marelui Premiu al Australiei: „Este doar o chestiune de timp”

În a doua parte a sezonului trecut, Ferrari a reuşit să obţină de şase ori pole-position-ul. Cu toate acestea, echipa a reuşit doar în Singapore să se impună şi în cursă, prin Carlos Sainz. Principalele probleme, precum degradarea pneurilor şi consumul mare de combustibil, au fost rezolvate în cea mai mare parte, pe durata iernii.

Din acest motiv, Charles Leclerc consideră că Ferrari va reuşi să pună presiune pe Red Bull, acest lucru fiind doar o chestiune de timp. Max Verstappen a câştigat primele două curse ale sezonului, în timp ce Sergio Perez a terminat pe locul al doilea:

„Cred că facem paşi în direcţia cea bună. Dacă ne uităm la ultimele 6-7 luni, suntem echipa care a adus cele mai multe îmbunătăţiri şi a redus din diferenţă. Această diferenţă încă este mare, dar dacă vom munci în continuare la fel, sunt sigur că este doar o chestiune de timp până când vom pune Red Bull sub mai multă presiune”, a declarat Charles Leclerc, citat de formu1a.uno.

Reclamă

Charles Leclerc, podium în Arabia Saudită

Charles Leclerc a terminat pe locul 4 prima cursa a anului, cea din Bahrain, în timp ce Carlos Sainz a urcat pe a treia treaptă a podiumului la Sakhir. O săptămână mai târziu, Charles Leclerc a urcat pe podium, terminând pe locul 3. În Arabia Saudită, Carlos Sainz a fost înlocuit după ce s-a operat de apendicită de tânărul Ollie Bearman, cel care a reuşit o cursă grozavă şi a trecut al şaptelea linia de sosire.

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 se va desfăşura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cele trei sesiuni de antrenamnete programate vineri (03:30 şi 07:00) şi sâmbătă (03:30) vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Calificările se vor desfăşura sâmbătă, de la 06:45, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Australiei va fi duminică, de la 05:45, pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și