Închide meniul
VIDEO

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei! Max Verstappen și Lewis Hamilton au abandonat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 8:00 / Actualizat: 25 martie 2024, 16:40

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei! Max Verstappen și Lewis Hamilton au abandonat

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei

Carlos Sainz / Profimedia

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei! Max Verstappen și Lewis Hamilton au abandonat. Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Australiei. Weekend-ul 22 – 24 martie a revenit cu spectacolul de pe circuit. Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 s-a desfăşurat în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cele trei sesiuni de antrenamente au fost programate vineri (03:30 şi 07:00) şi sâmbătă (03:30), exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificările s-au desfăşurat sâmbătă, de la 06:45, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Australiei a  fost duminică, de la 05:45, pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Carlos Sainz a triumfat pe circuitul de la Melbourne, fiind urmat pe podium de Charles Leclerc și Lando Norris.

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

Update 7:50: Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu al Australiei! Pilotul a fost urmat pe podium de coechipierul de la Ferrari, Charles Leclerc.

Update 11:30: Sergio Perez a fost penalizat cu trei locuri şi va porni de pe poziţia a şasea, astfel că Lando Norris va pleca de pe 3, Charles Leclerc, de pe 4, şi Oscar Piastri, de pe 5.

Mexicanul va fi al şaselea pe grila de start duminică, după ce a primit o penalizare de trei locuri pentru că l-a „împiedicat inutil” pe germanul Nico Hulkenberg (Haas) în timpul calificărilor.

Reclamă

Update 08:10: Olandezul Max Verstappen (Red Bull) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Australiei, a treia etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Verstappen a fost în pole position şi în primele două etape ale sezonului, în Bahrain şi Arabia Saudită, curse pe care le-a şi câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

La Melbourne, pe locul doi în calificări s-a clasat Carlos Sainz (Ferrari), pe trei a terminat Sergio Perez (Red Bull), pe patru Lando Norris (McLaren), pe cinci Charles Leclerc (Ferrari), pe şase Oscar Piastri (McLaren), pe şapte George Russell (Red Bull), pe opt Yuki Tsunoda (RB), pe nouă Lance Stroll (Aston Martin), iar pe zece Fernando Alonso (Aston Martin).

Update 08:03: Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu al Australiei. Leclerc a terminat calificările cu al cincilea timp, în timp ce Lewis Hamilton a fost eliminat în Q2.

Update 07:42: Lewis Hamilton, eliminat din Q2, alături de Albon, Bottas, Magnussen şi Ocon.

Update 07:20: Hulkenberg, Gasly, Ricciardo şi Zhou sunt piloţii eliminaţi după Q1, la Marele Premiul al Australiei.

Update 07:00: Au început calificările Marelui Premiu al Australiei.

Update: Charles Leclerc a bifat cel mai bun timp, în a doua sesiune de antrenamente. Max Verstappen a încheiat pe locul secund, urmat de celălalt pilot de la Ferrari, Carlos Sainz.

Reclamă

Update: Lando Narris a înregistrat cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente, 1.18.564. A fost urmat de Max Verstappen şi de George Russell.

Update: Alex Albon şi-a distrus monopostul, în prima sesiune de antrenamente, după ce s-a lovit de un parapete, ceea ce a dus la steag roşu. Sesiunea de antrenamente s-a întrerupt.

Max Verstappen caută a treia victorie consecutivă din acest sezon. Campionul mondial en-titre s-a impus atât în Marele Premiu al Bahrainului, cât şi în Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite. Marele Premiu al Australiei va începe cu cele 3 sesiuni de antrenamente, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Antrenamentele au fost programate două vineri, de la 03:30 şi 07:00, în timp ce al treilea se va desfăşura sâmbătă, de la 03:30. Calificările pentru Marele Premiu al Australiei se vor desfăşura pe 23 martie, de la 06:45, şi vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Marea cursă a Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei va fi duminică, 24 martie, de la 05:45, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, pe canalul dedicat. Anul trecu, Max Verstappen a fost cel care a câştigat.

Red Bull, bornă uriaşă atinsă după succesul din Marele Premiu al Arabiei Saudite

Red Bull a atins o bornă uriaşă, după succesul din Marele Premiu al Arabiei Saudite. Max Verstappen a câştigat marea cursă, succesul reprezentând cel de-al 115-lea din istoria echipei de Formula 1.

Red Bull a depăşit-o astfel pe Williams, la numărul de victorii obţinute în Formula 1. Din 2005, de când echipa austriacă a debutat în „Marele Circ”, aceasta a obţinut nu mai puţin de 115 victorii.

Dat fiind faptul că Max Verstappen este favorit pentru cucerirea titlului în acest sezon, Red Bull o poate depăşi pe Mercedes, în clasamentul echipelor de Formula 1 cu cele mai multe victorii. Echipa lui Hamilton şi Russell are în total 125 de victorii, cu doar zece mai multe faţă de austriecii de la Red Bull.

Astfel, Red Bull poate deveni a treia cea mai titrată echipă din istoria Formulei 1, dacă o va depăşi pe Mercedes. Pe locul secund în acest clasament, se clasează Mc Laren, englezii având 183 de victorii înregistrate în „Marele Circ”, ultima în 2021, atunci când Daniel Ricciardo câştiga Marele Premiu al Italiei, de la Monza.

Cea mai titrată echipă din Formula 1 este Ferrari. Italienii au nu mai puţin de 243 de victorii înregistrate de-a lungul anilor.

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și