Închide meniul

Charles Leclerc, optimist înainte de Marele Premiu al Australiei: „Sper să fim mai aproape de Red Bull în această cursă!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 martie 2023, 19:25

Charles Leclerc, optimist înainte de Marele Premiu al Australiei: Sper să fim mai aproape de Red Bull în această cursă!”

Charles Leclerc, optimist înainte de Marele Premiu al Australiei

Charles Leclerc / Profimedia

Charles Leclerc este optimist înainte de Marele Premiu al Australiei. Pilotul Scuderiei Ferrari, vicecampion mondial în sezonul 2022, speră să le poată oferi o replică solidă piloților de la Red Bull în cursa de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Australiei are loc duminică, 2 aprilie, de la ora 8:00. Red Bull Racing a câștigat primele 2 curse din sezon și este favorită și în Australia.

Charles Leclerc, optimist înainte de Marele Premiu al Australiei: „Sper să fim mai aproape de Red Bull în această cursă!”

„Trebuie să muncim, să facem un nou pas în direcția potrivită mâine în calificări și sper să fim mai aproape de Red Bull, în special în regim de cursă. Cred că în calificări va fi din nou un duel foarte strâns. 

Cu toate lucrurile pe care le-am încercat în aceste sesiuni de antrenament, poate vom reuși să îmbunătățim performanța. Nu trebuie să uităm faptul că în cursa precedentă, am avut mari probleme. Sper să nu se mai repete situația și să fi făcut un pas în direcția potrivită”, a declarat Charles Leclerc după antrenamentele libere de vineri, potrivit formula1.com.

Lewis Hamilton a dat verdictul în lupta cu Red Bull pentru titlu: „Sunt cu o secundă și jumătate mai rapizi decât noi! Trebuie să facem ceva”

Lewis Hamilton a dat verdictul în lupta cu Red Bull pentru titlu. Septuplul campion mondial s-a resemnat deja, după doar o cursă din actualul sezon.

Reclamă

Pilotul de la Mercedes este sigur că tot Max Verstappen este favorit și în acest sezon, singurii care îl pot opri fiind cei de la Ferrari.

„Cred că Red Bull nici măcar nu a forțat în prima cursă. Ei sunt mult mai rapizi decât au părut, cred că sunt cu o secundă și jumătate mai rapizi decât noi în ritm de cursă. Pentru ca noi să câștige o cursă, e nevoie ca monoposturile Red Bull, Ferrari și Aston Martin să abandoneze.

Asta nu înseamnă că nu îi vom putea prinde din urmă în acest sezon. Trebuie să facem ceva, să luăm niște decizii curajoase pentru a reuși să reducem diferența față de adversari. Red Bull va câștiga și în acest sezon, asta dacă nu cumva Ferrari va reuși să îi oprească.

Reclamă 4 / 0/3

Sperăm să le punem și noi probleme în acest sezon, dar cred că va fi prea târziu pentru a putea emite pretenții la titluri. Deja am început să facem anumite schimbări, sperăm să vedem o schimbare în bine”, a declarat Lewis Hamilton pentru autosport.com, înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și