Închide meniul

Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce

Alex Masgras Publicat: 15 aprilie 2024, 10:37

Reclamă
Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea. Ce vrea să încerce

Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: "Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea". Ce vrea să încerce

Charles Leclerc, la Marele Premiu al Chinei / Profimedia

Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™. Pilotul celor de la Ferrari, în vârstă de 26 de ani, a comentat noul contract semnat de Fernando Alonso cu Aston Martin. Spaniolul va împlini 43 de ani vara aceasta şi va ajunge să piloteze şi la 45 de ani, devenind cel mai în vârstă pilot de la Graham Hill în 1975.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce

Charles Leclerc nu se vede pilotând în Formula 1 la vârsta lui Fernando Alonso, chiar dacă i-ar plăcea acest lucru. Monegascul a dezvăluit şi că vrea să încerce şi alte lucruri, iar Cursa de 24 de ore de la Le Mans se află pe lista sa:

„Fernando este unul dintre cei mai talentaţi piloţi de pe grilă, îşi merită locul pe grilă. Sunt şi mulţi piloţi tineri care îşi merită locul, dar e greu să găseşti un echilibru. Cel mai probabil, eu nu voi fi aici la 43 de ani, oricât de mult mi-ar plăcea acest lucru. Vreau să încerc şi alte lucruri, inclusiv Cursa de 24 de ore de la Le Mans”, a declarat Charles Leclerc, citat de marca.com.

Pentru Charles Leclerc urmează Marele Premiu al Chinei, care va avea loc în perioada 19-21 aprilie şi va fi în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. „Marele Circ” revine la Shanghai pentru prima oară din 2019, iar monegascul a dezvăluit că s-a pregătit intens în simulator pentru această cursă şi că speră la un rezultat cât mai bun la finalul acestei săptămâni:

Reclamă

„Nimînui nu îi place să fie pe locul 2 (n.r în lupta cu coechipierul Carlos Sainz de la Ferrari). Vreau să câştig. Dacă va exista o oportunitate în China, nu trebuie să o ratez.

Am petrecut trei zile în simulator pentru a învăţa cum să îmi aduc pneurile la temperatura optimă. În China vor fi două sesiuni de calificare şi două curse cu şansa de a obţine multe puncte, aşa că trebuie să fiu pregătit”, a mai spus Charles Leclerc.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și