Închide meniul

Christian Horner nu scapă de probleme! Femeia care l-a acuzat pe şeful Red Bull de comportament inadecvat va face apel

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 12:56

Christian Horner nu scapă de probleme! Femeia care l-a acuzat pe şeful Red Bull de comportament inadecvat va face apel

Christian Horner nu scapă de probleme! Femeia care l-a acuzat pe şeful Red Bull de comportament inadecvat va face apel

Christian Horner / Profimedia

Christian Horner nu scapă de probleme! Şeful echipei de Formula 1 a celor de la Red Bull a fost acuzat de comportament inadecvat de o angajată, dar plângerea a fost respinsă, dup ce Red Bull a numit un avocat extern pentru investigaţii. Cu toate acestea, femeia va face apel la decizia celor de la Red Bull.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Christian Horner nu scapă de probleme! Femeia care l-a acuzat pe şeful Red Bull de comportament inadecvat va face apel

Femeia care a făcut acuzaţii despre comportamentul lui Christian Horner va face apel la decizia Red Bull de a-i respinge plângerea, relatează BBC, potrivit news.ro.

Femeia, pe care Red Bull a suspendat-o săptămâna trecută din funcţie, l-a acuzat pe directorul echipei de comportament inadecvat şi de control.

Ea va cere celor de la Red Bull să îşi reconsidere decizia, care a fost luată după o investigaţie efectuată de un avocat.

Reclamă

Horner, în vârstă de 50 de ani, a negat întotdeauna acuzaţiile care i se aduc.

Acuzaţiile la adresa lui Horner au ieşit la iveală la începutul lunii februarie, dar ancheta privind comportamentul său a început cu aproape o lună înainte. Red Bull a numit un avocat extern pentru a investiga afirmaţiile. După ce raportul acestuia a fost prezentat consiliului de administraţie al companiei, acesta a decis să respingă plângerea.

Horner a declarat că este „timpul să tragem linie” în această controversă, pe fondul speculaţiilor continue privind independenţa anchetei şi motivele pentru care Red Bull a luat această decizie.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia reclamantului de a riposta la acţiunile Red Bull este un indiciu în plus că această controversă va continua pentru o perioadă de timp.

În cazul în care Red Bull respinge din nou cazul femeii, aceasta are opţiunea de a acţiona în justiţie atât împotriva Red Bull, cât şi împotriva lui Horner.

Red Bull a refuzat să ofere mai multe detalii despre caz, invocând confidenţialitatea, şi a declarat că „nu poate comenta” motivele pentru care femeia a fost suspendată.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Australiei

Max Verstappen caută a treia victorie consecutivă din acest sezon. Campionul mondial en-titre s-a impus atât în Marele Premiu al Bahrainului, cât şi în Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite. Marele Premiu al Australiei va începe cu cele 3 sesiuni de antrenamente, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Antrenamentele sunt programate două vineri, de la 03:30 şi 07:00, în timp ce al treilea se va desfăşura sâmbătă, de la 03:30. Calificările pentru Marele Premiu al Australiei se vor desfăşura pe 23 martie, de la 06:45, şi vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Marea cursă a Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei va fi duminică, 24 martie, de la 05:45, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, pe canalul dedicat. Anul trecut, Max Verstappen a fost cel care a câştigat.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și