Închide meniul
VIDEO

Christian Horner, verdict dur după accidentul lui Sergio Perez din calificările MP al Ungariei: „Am arătat foarte multă răbdare”

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2024, 8:24

Reclamă
Christian Horner, verdict dur după accidentul lui Sergio Perez din calificările MP al Ungariei: „Am arătat foarte multă răbdare

Christian Horner, verdict dur după accidentul lui Sergio Perez din calificările MP al Ungariei: "Am arătat foarte multă răbdare"

Colaj Christian Horner şi Sergio Perez / Profimedia

Christian Horner a dat un verdict dur după accidentul lui Sergio Perez din Ungaria. În prima sesiune a calificărilor din Marele Premiu al Ungariei, pilotul mexican și-a făcut praf mașina. El a intrat pierdut controlul monopostului și a intrat în parapet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu al Ungariei este în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la ora 15:45.

Christian Horner, verdict dur după accidentul lui Sergio Perez din calificările MP al Ungariei: „Am arătat foarte multă răbdare”

Sergio Perez va pleca de pe locul 16 în cursa din Marele Premiu al Ungariei. Pentru a patra oară în acest sezon, el se opreşte încă din Q1. Mexicanul a cedat sub presiune, în condiţiile în care sunt şanse foarte mici ca el să mai continue la Red Bull în partea a doua a sezonului, după prestaţiile de coşmar din 2024.

Christian Horner, şeful celor de la Red Bull, s-a arătat extrem de dezamăgit de ce s-a întâmplat în calificările de pe Hungaroring. Chiar dacă a anunţat că toate discuţiile vor fi private, Horner nu s-a ferit să ofere o declaraţie dură, spunând că Red Bull nu poate funcţiona într-un singur picior. Ba mai mult, el a precizat şi faptul că a avut destulă răbdare cu pilotul mexican:

„Cred că am arătat că am foarte multă răbdare, dar acest lucru chiar era ultimul lucru de care el și echipa aveau nevoie. Acum trebuie să lucrăm împreună, să reparăm mașina și să vedem ce putem scoate din cursă.

Reclamă
Reclamă 4

Orice discuție pe care o avem cu el are loc pe plan intern, nu în fața presei. Dar noi nu putem funcţiona într-un singur picior”, a spus Christian Horner, citat de planetF1.com.

Cursa de la Hungaroring este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Lando Norris va pleca din pole-position, urmat de coechipierul Oscar Piastri şi de Max Verstappen.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

Jovan Markovic, reacţie tranşantă după ce a debutat la noua echipă: „Nu am să demonstrez nimănui nimic!”

21:19

Universitatea Cluj – FC Hermannstadt 3-1. Împrumutat de la FCU Craiova, Blănuţă a reuşit o „dublă”

21:14

Tadej Pogacar a câştigat pentru a treia oară Turul Franţei! Slovenul a reuşit să îşi adjudece şi ultima etapă a Turului

21:12

VIDEOMax Verstappen a răbufnit, după Marele Premiu al Ungariei: „Mă frustrează! Nu te poţi baza pe asta!”

21:00

Reacţia lui Victor Angelescu după ce galeria Rapidului i-a scandat minute în şir numele lui Săpunaru, lăsat pe bancă de Lennon!

20:51

Surpriză în finala de la Hamburg! Alexander Zverev a fost învins de un francez de 20 de ani, după un meci maraton

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și