Închide meniul

Concluzie îngrijorătoare trasă de Lewis Hamilton, după primele două curse din 2024 în Formula 1™: „Nu pot să spun că mă distrez”

Alex Masgras Publicat: 11 martie 2024, 17:32

Reclamă
Concluzie îngrijorătoare trasă de Lewis Hamilton, după primele două curse din 2024 în Formula 1™: „Nu pot să spun că mă distrez

Concluzie îngrijorătoare trasă de Lewis Hamilton, după primele două curse din 2024 în Formula 1™: "Nu pot să spun că mă distrez"

Lewis Hamilton, la Marele Premiu al Arabiei Saudite / Profimedia

Concluzie îngrijorătoare trasă de Lewis Hamilton, după primele două curse ale sezonului în Formula 1™. Septuplul campion mondial se află în ultimul an la Mercedes, urmând ca din 2025 să piloteze pentru Ferrari. După ani la rând în care a avut succes alături de constructorul german, Hamilton a recunoscut că nivelul echipei în acest an nu este unul ridicat şi că nu se simte foarte bine în postura de a concura pentru locurile de la jumătatea clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Concluzie îngrijorătoare trasă de Lewis Hamilton, după primele două curse ale sezonului în Formula 1™: „Nu pot să spun că mă distrez”

Lewis Hamilton a încheiat pe locul 9 Marele Premiu al Arabiei Saudite şi pe locul 7 Marele Premiu al Bahrainului, prima cursă a sezonului. Toto Wolff, şeful celor de la Mercedes, a anunţat că monopostul echipei are probleme fundamentale, iar Hamilton a declarat că este nevoie de timp pentru a aduce îmbunătăţiri maşinii, chiar dacă nu simte o plăcere să se lupte pentru locurile de la jumătatea clasamenutlui:

„Va fi o provocare în următoarele curse. Cred că circuitele de mare viteză vor reprezenta un dezavantaj pentru noi, cu pachetul pe care îl avem în acest moment. Dar stăm bine pe circuite cu viteză redusă, iar la viteză medie nu stăm aşa prost. Trebuie să venim cu îmbunătăţiri pentru circuitele de mare viteză”, a declarat Lewis Hamilton, potrivit motorsport.com.

Hamilton a recunoscut şi faptul că simţea că pilotează în altă categorie, atunci când era depăşit de rivalii săi pe circuitul de la Jeddah:

Reclamă

„Simţeam că pilotez în altă categorie atunci când atingeam viteza maximă cu ceilalţi piloţi în jurul meu. Nu pot să spun că mă distrez. Lupt pentru locul 9, aşa că nu pot să spun asta. Nu e deloc distractiv să termini pe locul 9”, a mai spus fostul campion mondial.

Pentru Lewis Hamilton urmează Marele Premiu de Formula 1™ al Australiei, care va fi pe 24 martie, de la ora 06:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Max Verstappen, pus pe glume după MP al Arabiei Saudite

Max Verstappen a fost pus pe glume după MP al Arabiei Saudite. Triplul campion mondial a făcut o nouă cursă foarte bună şi a obţinut a doua victorie din sezonul 2024, după ce s-a impus şi în prima cursă, din Arabia Saudită. La Jeddah, olandezul a urcat pentru a 100-a oară pe podium în Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat la finalul cursei ce reprezintă această bornă pentru el, olandezul s-a ţinut de glume. Verstappen a recunoscut că nu se numără printre piloţii care urmăresc cu atenţie statistică, dar se bucură pentru performanţa realizată şi speră să continue treaba bună pe care o face:

„Sunt 88 de podiumuri ratate (n.r. râde). Bineînţeles, sunt fericit cu această performanţă, dar nu sunt un tip care să se uite prea mult la statistică. Sunt doar fericit că am ajuns la 100 de podiumuri. Vreau să continui, bineînţeles, şi să iau fiecare cursă în parte pentru a obţine cele mai bune rezultate”, a declarat Max Verstappen, potrivit formula1.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și