Închide meniul
Video

Max Verstappen, pus pe glume după MP al Arabiei Saudite: „Sunt 88 de podiumuri ratate”. Ce mesaj a avut pentru Ollie Bearman

Alex Masgras Publicat: 10 martie 2024, 10:05

Reclamă

Max Verstappen, pus pe glume după MP al Arabiei Saudite

Max Verstappen, după ce a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite / Profimedia

Max Verstappen a fost pus pe glume după MP al Arabiei Saudite. Triplul campion mondial a făcut o nouă cursă foarte bună şi a obţinut a doua victorie din sezonul 2024, după ce s-a impus şi în prima cursă, din Arabia Saudită. La Jeddah, olandezul a urcat pentru a 100-a oară pe podium în Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen, pus pe glume după MP al Arabiei Saudite: „Sunt 88 de podiumuri ratate”

Întrebat la finalul cursei ce reprezintă această bornă pentru el, olandezul s-a ţinut de glume. Verstappen a recunoscut că nu se numără printre piloţii care urmăresc cu atenţie statistică, dar se bucură pentru performanţa realizată şi speră să continue treaba bună pe care o face:

„Sunt 88 de podiumuri ratate (n.r. râde). Bineînţeles, sunt fericit cu această performanţă, dar nu sunt un tip care să se uite prea mult la statistică. Sunt doar fericit că am ajuns la 100 de podiumuri. Vreau să continui, bineînţeles, şi să iau fiecare cursă în parte pentru a obţine cele mai bune rezultate”, a declarat Max Verstappen, potrivit formula1.com.

Olandezul a vorbit şi despre prestaţia lui Ollie Bearman, tânărul de 18 ani care l-a înlocuit pe Carlos Sainz în Arabia Saudită, după ce spaniolul s-a operat de apendicită. Bearman a plecat de pe locul 11 în cursa de sâmbătă şi a reuşit să încheie pe locul 7 Marele Premiu al Arabiei Saudite:

Reclamă

„Am vorbit puţin cu el, sper că este fericit pentru ce a realizat. Chiar cred că este. Va dormi bine cu siguranţă şi cred că le-a arătat tuturor celor din paddock ce poate. A făcut o treabă grozavă pe unul dintre cele mai grele circuite din calendar”, a mai spus Max Verstappen, după cursa din Arabia Saudită.

Pentru Max Verstappen urmează Marele Premiu al Australiei, care va avea loc în perioada 22-24 martie. Cursele din Formula 1 se văd pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, pe canalul AS, dar şi pe canalul dedicat.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Triplul campion mondial a câştigat şi a doua cursă din acest sezon din Formula 1, după o prestaţie fără greşeală pe circuitul din Jeddah.

Reclamă 4 / 0/3

Pilotul Red Bull a făcut o nouă cursă excelentă şi a obţinut a doua victorie pe circuitul de la Jeddah, după ce s-a mai impus aici şi în 2022. Pilotul olandez a fost urmat de coechipierul Sergio Perez, în timp ce podiumul a fost completat de Charles Leclerc, cel care şi-a luat revanşa pentru cursa de săptămâna trecută din Bahrain. Monegascul a luat şi punctul bonus pentru cel mai rapid tur.

Oscar Piastri, pilotul celor de la McLaren, a încheiat pe locul 4 cursa, în timp ce Fernando Alonso (Aston Martin) şi George Russell (Mercedes) au încheiat pe locurile 5, respectiv 6.

Oliver Bearman, tânărul de 18 ani care l-a înlocuit pe Carlos Sainz la Ferrari, a încheiat pe un excepţional loc 7, peste Lando Norris şi Lewis Hamilton, care au încheiat pe locurile 8, respectiv 9. De asemenea, pilotul celor de la Ferrari a fost declarat şi pilotul zilei, după voturile fanilor. Nico Hulkenberg este ultimul pilot din puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și