Închide meniul

Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 martie 2024, 21:29

Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el

Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: "Cred că a fost dificil pentru el"

Toto Wolff şi Lewis Hamilton / Profimedia

Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari la finalul acestui sezon. Contractul cu Mercedes al septuplului campion mondial expiră la finalul sezonului 2024, iar britanicul a bătut deja palma cu Ferrari. Vestea a luat prin surprindere întreaga lume a sporturilor cu motor, în mod special pe Toto Wolff, şeful celor de la Mercedes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”

La câteva săptămâni de la acel moment, Toto Wolff a dezvăluit cum a decurs discuţia cu Hamilton. Austriacul a recunoscut că a fost şocat în primă fază, după care prima întrebare a fost legată de momentul în care britanicul a decis să îl anunţe că a bătut palma cu Ferrari:

„Cred că a fost dificil pentru el să îmi spună, pentru că a plecat în vacanţa de Crăciun şi era ‘Mercedes pentru totdeauna’.

Când s-a întors din vacanţă m-a întrebat dacă putem să bem o cafea. A venit să bem o cafea, un lucru normal, înaintea startului sezonului şi atunci mi-a spus ‘mă duc la Ferrari’. Iar eu am spus ‘pe bune?’.

Reclamă

Nu că m-a şocat, deoarece ştiam că avem un contract pe termen scurt cu el, dar tocmai începea noul sezon. L-am întrebat de ce tocmai la începutul sezonului, iar el mi-a spus că voia să scape de această povară.

Trebuie să rămâi pragmatic în acele momente. Au fost 5 minute de şoc, după care am discutat despre anunţ şi despre ce vom face în acest sezon, ştiind că pleacă.

Mi-a spus că e complicat cu anunţul, deoarece vestea se răspândea, aşa că nu am avut multe opţiuni”, a declarat Toto Wolff, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Marele Premiu al Japoniei, a patra etapă a sezonului din Formula 1, va avea loc în weekend-ul 5-7 aprilie. Calificările şi cursa vor putea fi urmărite pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Mă uit la aspectele pozitive, deoarece anii petrecuţi împreună au fost fantastici şi am creat o legătură puternică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și