Închide meniul
VIDEO

Isack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing

Publicat: 19 mai 2024, 12:03

Reclamă
Isack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing

Sprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00

Profimedia

Isack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Franco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola!. Etapa de Formula 2 de la Imola a fost  în AntenaPLAY. Etapa a patra a avut loc în perioada 17-19 mai, iar piloţii au luptat din nou pentru supremaţie pe celebrul circuit de la Imola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea cursă a durat aproximativ o oră! Cursele de Formula 2 se văd LIVE în AntenaPLAY.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT URMĂRI AICI FORMULA 2

Cursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY

Update 12:00: Isack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola!

UPDATE 11:00: A început Cursa de Formula 2 de la Imola

Reclamă
Reclamă 4

Tur 25/25:  Franco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola!

Tur 5/25: Steag verde! S-a reluat sprintul din Formula 2.

Tur 1/25: Safety Car! Imediat după start, mai multe maşini au fost implicate într-un accident grav. Din fericire, piloţii au anunţat că sunt în regulă.

Reclamă 4 / 0/3

Update sâmbătă, ora 15:15: Organizatorii au anunţat că startul va avea loc la 15:22.

UPDATE 17:40: Gabriel Bortoleto a câștigat calificările pentru Cursa de Formula 2 de la Imola!

UPDATE 17:00: Au început calificările din Formula 2 de la Imola.

Update 12:50: Steag roşu în antrenamentele din Formula 2! Ollie Bearman, pilotul care a concurat pentru Ferrari în Arabia Saudită, a intrat în zidul de protecţie, la ieşirea din virajul 3. Din fericire, el nu a păţit nimic şi a ieşit singur din monopost. Sesiunea de antrenamente nu va mai fi reluată.

Cel mai bun timp a fost înregistrat de Paul Aron, urmat de Gabriel Bortoleto şi Zane Maloney.

Update 12:14: Au început antrenamentele din Formula 2 de la Imola.

Update 12:08: O nouă amânare a startului sesiunii de antrenamente. Organizatorii au anunţat că sesiunea ar trebui să înceapă la 12:14.

Update 12:05: Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor începe cu o întârziere de trei minute.

Cursa de sprint de la Imola se va desfăşura sâmbătă, de la ora 15:15. Cursa va avea loc duminică, de la ora 11:00. Toate cele menţionate mai sus vor fi live în AntenaPLAY.

Prima cursă de Formula 2 de la Imola a avut loc în 2022, iar lungimea unui tur este de 4.909 km. Cursa de sprint are 25 de tururi, iar cursa în sine adună 35 de tururi. Cel mai rapid tur din istorie îi aparţine lui Juri Vips (1:40.221, în 2022).

Clasamentul general din Formula 2

Aceasta este a patra etapă din circuitul de Formula 2, după Sakhir, Jeddah şi Melbourne. Maloney, Fittipaldi şi Hadjar sunt învingătorii de până acum. Primul este şi liderul campionatului mondial, cu 62 de puncte, fiind urmat de Aron (47 de puncte) şi de Hauger (41 de puncte).

La echipe, Rodin Motorsport e pe primul loc (78 de puncte), fiind urmată de Campos Racing (60 de puncte) şi de Hitech Pulse-Eight (57 de puncte).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:42

Iga Swiatek şi-a demolat adversara în optimile de la Roland Garros în 40 de minute! Statistică fabuloasă a numărului 1 WTA

13:39

FotoCât de frumoasă este și cu ce se ocupă iubita lui Andrei Pandele. Alexandra face senzație, la plajă, în Grecia

13:00

VIDEOOlimpiu Moruţan şi-a vizitat colegii de la echipa naţională, înainte de EURO 2024! Imagini superbe din cantonamentul României

12:51

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid! Încă jucător este OUT: „Contractul a fost încheiat”

12:24

Postarea care îl va scoate din sărite pe Florin Talpan! Cum arată lista câştigătoarelor Champions League publicată de UEFA

12:12

„Bă, gata, să se retragă trofeul!” Mihai Stoica, propunere neașteptată după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și