Închide meniul

Decizia luată de Mick Schumacher i-a tulburat pe fanii tatălui Michael. "Va fi din nou pe ecranele tuturor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 5:53

Decizia luată de Mick Schumacher i-a tulburat pe fanii tatălui Michael. "Va fi din nou pe ecranele tuturor"

ProfimediaImages

Decizia luată de Mick Schumacher

Fanii au fost extrem de emoţionaţi la aflarea veştii şi şi-au adus aminte de performanţele uluitoare reuşite de Michael Schumacher. Mick va debuta în acest sezon de Formula 1 pentru Haas şi a explicat de ce a luat această decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am vrut să folosesc MSC, am o legătură specială cu aceasta. Cred că e drăguţ pentru toată lumea să vadă pe clasamentele intermediare MSC. Va fi din nou pe ecranele tuturor", a spus Schumacher. 

Mick Schumacher debutează în Formula 1

Fiul lui Schumacher, în vârstă de 21 de ani, a câştigat în acest an titlul mondial în Formula 2, iar în martie, la Bahrain, va debuta în Formula 1. Acesta i-a transmis deja un mesaj lui Lewis Hamilton, cel care a egalat recordul tatălui său, 7 titluri mondiale în Formula 1, şi a spus că numele pe care îl poarăt nu va fi o povară.

"Cred că este în regulă, nu mă deranjează deloc când primesc întrebări şi se fac comparaţii. Bineînţeles că eu trebuie să merg pe drumul meu. Dar tatăl meu este pentru mine cel mai bun pilot care a existat vreodată în acest sport, aşa că de ce să mă distanţez de el? (…) Va fi un moment special. Cred că va fi ceva emoţionant să pornesc pe urmele tatălui meu", a spus Mick Schumacher în Bild, citat de f1actu.com.

Lewis Hamilton l-a egalat pe Michael Schumacher

În 2020, lumea și-a adus, din nou, mai mult decât în alte dăți, aminte de Michael Schumacher. Lewis Hamilton a reușit, la Nurburgring să-i egaleze recordul de 91 de victorii și, până la finalul sezonului, să-l depășească, ajungând la 95. Apoi, cele șapte titluri mondiale ale germanului… A urmat anunțul că Mick, fiul lui Michael, a semnat cu cei de la ”Haas” și că va concura în Formula 1 din 2021. Așa au reapărut rememorările, amintirile, imaginile scoase de la naftalină.

Reclamă

La șapte ani de la accident, detaliile-s puține iar veștile care reușesc să se ”scurgă” nu-s îmbucurătoare. ”Dacă e conștient de succesul lui Mick? N-o să vorbesc despre asta. Nu vreau să intru în detalii, e vorba despre viața privată. Mă văd cu el des!” încheie Jean Todt lăsând, în continuare, misterul să alerge prin aer…

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și