Închide meniul
Video

Dezastru pentru George Russell în Marele Premiu al Marii Britanii! A abandonat la el acasă, după ce a plecat din pole-position

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2024, 18:11

Reclamă

Dezastru pentru George Russell în Marele Premiu al Marii Britanii! A abandonat la el acasă, după ce a plecat din pole-position

George Russell, în Marele Premiu al Marii Britanii / Profimedia

Cursa de la Silverstone este un dezastru pentru George Russell în Marele Premiu al Marii Britanii! Pilotul celor de la Mercedes a fost nevoit să abandoneze cursa după 34 de tururi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Dezastru pentru George Russell în Marele Premiu al Marii Britanii! A abandonat la el acasă, după ce a plecat din pole-position

Aflat pe locul 4 în turul cu numărul 34, după ce a plecat din pole-position la Silverstone, George Russell a primit un mesaj clar de la echipa sa. Britanicul a fost chemat la boxe şi a fost nevoit să se retragă din cursă.

La scurt timp după, Lewis Hamilton a fost anunţat despre retragerea coechipierului său, iar mecanicii de la Mercedes au dezvăluit că Russell avea probleme cu răcirea.

Abandonul lui Russell vine după ce pilotul de 26 de ani trecea printr-o perioadă extrem de bună. În urmă cu o săptămână, el a câştigat Marele Premiu al Austriei, după ce a profitat de ciocnirea dintre Lando Norris şi Max Verstappen. El a continuat forma bună în calificările de la Silverstone, acolo unde a fost cel mai rapid.

Reclamă
Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

23:06

Reacţia lui Denis Drăguş, după ce a dat o pasă decisivă în Hatayspor – Trabzonspor 1-1: „Trebuie să fim mai buni!”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 5 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și