Închide meniul
VIDEO

„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 11:20

E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia

Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia

Fernando Alonso, în Australia/ Profimedia

A fost oferită cea mai dură reacție, despre Fernando Alonso, după incidentul acestuia cu George Russell din Marele Premiu al Australiei. Giedo Van der Garde, un fost pilot, l-a atacat pe pilotul de la Aston Martin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Alonso a primit o penalizare de 20 de secunde, după ce a fost stabilit faptul că ar fi provocat accidentul lui George Russell. Alonso a fost retrogradat astfel pe locul opt, după ce încheiase cursa inițial pe locul șase.

Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia

Giedo Van der Garde a declarat că sancțiunea primită de Fernando Alonso a fost una acordată corect. Acesta a subliniat că pilotul iberic a făcut un „truc murdar” care nu i-a permis lui George Russell să-l depășească.

De asemenea, Giedo Van der Garde a mai precizat că deși îi poartă foarte mult respect lui Fernando Alonso, acesta a fost „un imbecil” pentru ceea ce a făcut în ultimul tur de cursă din Australia.

„Înțeleg sancțiunea. Chiar a mers prea departe. A fost un truc murdar din partea lui. Se vede cât de lent mergea față de virajul precedent. Manevra pe care a făcut-o a fost interzisă. Am foarte mult respect pentru Alonso, dar chiar a fost un imbecil. Și Russell a fost, dar mai puțin”, a declarat Giedo Van der Garde, conform marca.com.

Reclamă

Vezi video mai joc cu accidentul lui George Russell, din Marele Premiu al Australiei

Fernando Alonso a primit o penalizare uriașă

Fernando Alonso a fost „retrogradat” pe locul 8 în Marele Premiu al Australiei, care a fost live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Pilotul de la Aston Martin a încheiat cursa inițial pe locul șase, însă după incidentul din ultimul tur, a primit o penalizare de 20 de secunde.

Comisarii de cursă au analizat faza din ultimul tur, și au ajuns la concluzia că Fernando Alonso trebuie penalizat, în urma incidentului care a dus la abandonul lui George Russell. Pilotul de la Mercedes s-a lovit puternic de un parapete și și-a făcut monopostul praf, în încercarea de a-l depăși pe Fernando Alonso.

Reclamă 4 / 0/3

„E clar că Alonso a frânat cu 100 de metri înainte de viraj, apoi a accelerat din nou și a luat virajul normal. Am văzut datele tehnice. Nu vreau să-l acuz până nu vom vedea de ce se va întâmpla. Am stat mult timp în spatele lui, dar în ultimul viraj, când s-a apropiat, a încetinit brusc. Apoi a accelerat.

Nu mă așteptam la asta, am fost luat prin surprindere”, a declarat George Russell, după cursă.

După ce Fernando Alonso a fost retrogradat pe opt, Lance Stroll a urcat pe locul șase, iar Yuki Tsunoda pe locul șapte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și