Închide meniul

Fanii încep să spere într-o minune! Mesajul postat pe contul oficial de Twitter al lui Michael Schumacher, în ziua în care campionul a împlinit 52 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2021, 12:40

Reclamă
Fanii încep să spere într-o minune! Mesajul postat pe contul oficial de Twitter al lui Michael Schumacher, în ziua în care campionul a împlinit 52 de ani

Profimediaimages

Michael Schumacher împlineşte 52 de ani

Au trecut 7 ani de când septuplul campion din "Marele Circ" a suferit un teribil accident la schi, în staţiunea Meribel. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum în Mallorca, într-o vilă de 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Celebrăm ziua de naştere a lui Michael prin cele mai călduroase dorinţe pentru toată lumea. Un An Nou cu sănătate! #Echipa Michael, #Continuă să lupţi!", e mesajul de pe contul oficial al lui Michael Schumacher. Mesajul i-a emoţionat pe fani.

Astăzi este ziua de naştere a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a scris istorie în Formula 1. A câştigat 91 de curse şi a cucerit de 7 ori titlul mondial (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). Cei de la Ferrari i-au transmis un mesaj de susţinere celui care a făcut minuni în monopostul lor. "Suntem cu toţii alături de tine", a fost postarea care a adunat peste 11.000 de aprecieri.

Reclamă

Mick Schumacher calcă pe urmele tatălui său. Campion în Formula 2, tânărul de 21 de ani se pregăteşte pentru marea provocare. Urmează să debuteze în Formula 1 într-un monopost Haas.

"Cred că este în regulă, nu mă deranjează deloc când primesc întrebări şi se fac comparaţii. Bineînţeles că eu trebuie să merg pe drumul meu. Dar tatăl meu este pentru mine cel mai bun pilot care a existat vreodată în acest sport, aşa că de ce să mă distanţez de el? (…) Va fi un moment special. Cred că va fi ceva emoţionant să pornesc pe urmele tatălui meu", a spus fiul lui Michael Schumacher.

Felipe Massa, declaraţii controversate despre Michael Schumacher

Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, a fost atacată de fostul manager al septuplului campion mondial, Wili Weber.

Reclamă 4 / 0/3

"Știu care îi este starea, am informația. Întotdeauna am avut o relație apropiată cu el. Dar familia vrea liniște. Cine sunt eu ca să divulg toate acestea? Mă rog să-și revină, să poată reapărea pe un circuit, mai ales că acum fiul său concurează", a comentat Felipe Massa.

Familia sa a cheltuit zeci de milioane de euro pentru îngrijirile medicale. "De la momentul accidentului, a fost tratat pentru a putea reveni la o viaţă mai normală", a spus, recent, Jean Todt, cel care a colaborat cu Michael Schumacher, la Ferrari.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 1-1. Joselu a egalat după o gafă uriaşă a lui Manuel Neuer 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și