Închide meniul

Fernando Alonso nu exclude o mutare la Red Bull: „Eu cred că sunt pe lista lor”. Mesajul clar al spaniolului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 martie 2024, 18:07

Fernando Alonso nu exclude o mutare la Red Bull: „Eu cred că sunt pe lista lor. Mesajul clar al spaniolului

Fernando Alonso nu exclude o mutare la Red Bull: "Eu cred că sunt pe lista lor". Mesajul clar al spaniolului

Fernando Alonso a ajuns la circuitul din Arabia Saudită / Profimedia

Fernando Alonso nu exclude o mutare la Red Bull. Înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite, care va fi pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, dublul campion mondial a vorbit despre ultimele zvonuri din Marele Circ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Fernando Alonso nu exclude o mutare la Red Bull. Mesajul clar al spaniolului

Fernando Alonso a ajuns la 43 de ani şi mai are contract cu Aston Martin până la finalul sezonului 2024. Pilotul spaniol nu scoate din calcul o mutare la Red Bull sezonul viitor.

În ultimele zile s-a vorbit mult despre tensiunile de la Red Bull şi o eventuală plecare a lui Max Verstappen la Mercedes. Întrebat despre această situţie, spaniolul a recunoscut că îi este foarte greu să ţină pasul cu zvonurile din ultima perioadă din Formula 1:

„Au fost atât de multe zvonuri în ultimele 2-3 luni încât îmi e dificil să le cred pe toate”, a spus Fernando Alonso, care nu a scos din calcul faptul că se poate afla pe lista celor de la Red Bull, dacă Max Verstappen va pleca de la echipă, având un mesaj clar pentru campionii la constructori din ultimele două sezoane: „Eu cred că sunt pe lista lor, deoarece nu am un contract în acest moment. E mai bine să fii pe lista aceea decât pe altele”, a mai spus dublul campion mondial, citat de marca.com.

Reclamă

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Fernando Alonso: „Vreau să văd dacă mai vreau să concurez anul viitor”

Cu toate acestea, Fernando Alonso nu ştie în acest moment ce planuri are pentru viitorul său şi vrea să fie sigur că va concura pentru a se lupta la primul loc: „În primul rând, vrea să văd dacă mai vreau să concurez. Dacă mă dedic, o fac pentru că eu chiar cred că există posibilitatea de a câştiga curse”, a mai zis Alonso.

În urmă cu un an, Fernando Alonso a încheiat pe locul al treilea Marele Premiu al Arabiei Saudite. Spaniolul a încheiat în spatele lui Sergio Perez şi a lui Max Verstappen, după o cursă bună. Tot pe locul 3 a încheiat şi cursa din 2023 din Bahrain, în timp ce anul acesta a trebuit să se mulţumească cu locul 9 la Sakhir:

Reclamă 4 / 0/3

„Am început puţin mai rău faţă de anul trecut, dar avem mai multe speranţe. A fost un început pozitiv, chiar dacă este diferit faţă de anul trecut, când am fost pe podium. Mai avem multe de îmbunătăţit, dar avem o fundaţie bună”, a mai spus Fernando Alonso.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și