Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Bahrainului! Cursa de Formula 1™ a fost pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 18:50

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Bahrainului! Cursa de Formula 1™ a fost pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Bahrainului

Max Verstappen, cu trofeul deasupra capului / Getty Images

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Bahrainului! Pilotul celor de la Red Bull a început perfect noul sezon din Formula 1™. După ce a fost cel mai rapid în calificările de vineri şi a plecat primul din grilă în cursa de sâmbătă, triplul campion mondial şi-a trecut în cont prima victorie din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Bahrainului! Cursa de Formula 1™ a fost pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY

Update 18:50: Max Verstappen a primit trofeul, după succesul din Marele Premiu al Bahrainului.

Sergio Perez, coechipierul lui Verstappen de la Red Bull, a încheiat cursa pe locul al doilea, la o distanţă considerabilă de pilotul olandez. Podiumul a fost completat de Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari. Charles Leclerc, cel care a plecat al doilea din cursa de la Sakhir, a trecut linia de sosire al patrulea. De asemenea, Max Verstappen a obţinut şi punctul bonus pentru cel mai rapid tur în prima cursă a sezonului.

Clasamentul final al Marelui Premiu din Formula 1:

Reclamă

Tur 57/57: Final de cursă! Max Verstappen a trecut primul linia de sosire la Sakhir! Triplul campion mondial a câştigat prima cursă a sezonului din Formula 1, la fel cum s-a întâmplat şi sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Tur 46/57: Charles Leclerc a urcat pe locul 4, după ce a trecut de George Russell, după o greşeală a pilotului Mercedes în virajul 10.

Tur 40/57: Max Verstappen este, din nou, pilotul cu cel mai rapid tur.

Tur 38/57: Charles Leclerc a înregistrat cel mai bun timp de până acum, dar Max Verstappen şi Sergio Perez au intrat la boxe şi au schimbat pneurile. Cei doi piloţi Red Bul folosesc softuri.

Tur 32/57: Valtteri Bottas a avut un pit-stop foarte lent în turul 32. Cei de la Sauber au avut mari bătăi de cap cu schimbarea pneului faţă-stânga, iar finlandezul a pierdut 52.4 secunde la boxe.

Tur 19/57: Acesta este clasamentul după 19 tururi. Toţi piloţii au trecut deja pe la boxe.

Tur 18/57: Carlos Sainz a reuşit o nouă depăşire în Marele Premiu al Bahrainului. Spaniolul a trecut şi de George Russell şi a urcat pe locul 3.

Reclamă

Tur 17/57: Carlos Sainz l-a depăşit pentru a doua oară pe Charles Leclerc, după ce a ieşit în spatele monegascului de la boxe. Pilotul spaniol se află pe locul 4. La scurt timp, Leclerc s-a plâns echipei sale că are probleme mari la frânare.

Tur 11/57: Carlos Sainz l-a depăşit pe Charles Leclerc, după o depăşire superbă. Monegascul a intrat la boxe şi a trecut pe harduri.

Tur 10/57: Steag galben pe sectorul 1 de la Sakhir! Logan Sargeant de la Willimas a ieşit de pe circuit. Din fericire, el a continuat cursa şi se află pe ultimul loc.

Tur 10/57: Lewis Hamilton a urcat pe locul 8 după ce l-a depăşit pe vechiul său rival, Fernando Alonso.

Turul 7/57: Charles Leclerc pierde teren. Pilotul monegasc a fost depăşit şi de Sergio Perez şi a căzut pe locul 4.

Turul 3/57: George Russell l-a depăşit pe Charles Leclerc şi a urcat pe locul al doilea în cursa de la Sakhir.

Update 17:02: A început cursa de Formula 1 a Marelui Premiu al Bahrainului. Max Verstappen, început foarte bun de cursă.

Update 16:50: Aceasta este ordinea în care vor pleca piloţii în cursa de la Sakhir.

Update 16:45: Neymar este şi el prezent la Marele Premiu al Bahrainului.

Update 16:40: Ultimele pregătiri dinaintea startului în Marele Premiu al Bahrainului.

Update 16:20: Cei 20 de piloţi ai sezonului 2024 sunt pregătiţi pentru Marele Premiu al Bahrainului.

La fel ca în 2023, Max Verstappen va pleca primul din grila de start a Marelui Premiu al Bahrainului. Pilotul celor de la Red Bull a fost cel mai rapid în calificările de vineri seară de la Sakhir. Cel mai bun timp al olandezului în Q3 a fost 1:29.179. Olandezul îl va avea în prima linie pe Charles Leclerc, de la Ferrari, urmând ca linia a doua să fie completată de George Russell (Mercedes) şi Carlos Sainz (Ferrari).

În cursa din urmă cu un an, Max Verstappen s-a impus la Sakhir după ce a plecat din pole-position. El a fost urmat pe podium de coechipierul Sergio Perez, care va pleca de pe locul 5 sâmbătă, şi de Fernando Alonso de la Aston Martin, care va porni al şaselea.

Primul Grand Prix de la Sakhir a avut loc în 2004. Circuitul are o lungime de 5.412 km şi 57 de tururi în timpul cursei, ceea ce înseamnă că piloţii trebuie să parcurgă peste 308 km pentru a trece linia de sosire.

Max Verstappen are mare încredere înaintea Marelui Premiu al Bahrainului

Max Verstappen este extrem de încrezător înaintea primei curse din 2024. La finalul calificărilor, el a fost mulţumit de modul în care s-a comportat monopostul, în ciuda problemelor pe care le-a avut cu vântul:

„A fost distractiv, circuitul a avut multă aderenţă. În ultimele două zile, vântul ne-a dat bătăi de cap pentru a face un tur complet. Aşa a fost şi în calificări. Pentru a da totul în Q3 a fost puţin dificil. Bineînţeles, sunt foarte fericit să fiu în pole. Sincer să fiu, a fost puţin neaşteptat. Dar în calificări, monopostul s-a apropiat de noi şi am fost fericit cu el.

Am spus ieri că trebuie să găsim un echilibru, chiar dacă astăzi nu a fost posibil cu vântul. Din fericire, am mers în direcţia cea bună astăzi şi am mai făcut un pas în faţă.

Cursa cred că va fi echilibrată. Arătăm bine în curse, asta e cel mai important, dar vom vedea mâine. Sunt încrezător că vom avea o cursă bună”, a declarat Max Verstappen, după calificările din Bahrain.

Antena 1 şi Antena 3 CNN transmit în direct Formula 1 în România

Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

Astfel, Antena 1 si Antena 3 CNN vor transmite în România calificările şi cursele de Formula 1, începând de vineri, 1 martie, când sunt programate calificările din primul mare premiu al anului 2024 – în direct din Bahrain. Toate antrenamentele, calificările şi cursele sunt în direct pe AntenaPLAY, cea mai mare platformă de video streaming cu conţinut românesc.

Săptămâna 1 LIVE pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Antena 1 a început transmisiile vineri, 1 martie, la ora 18.00 cu calificările din Bahrain, iar sâmbătă va transmite în direct prima cursă a anului – Marele Premiu al Bahrainului, de la ora 17.00. Antrenamentele de pe 29 februarie și 1 martie au putut fi urmărite integral pe AntenaPLAY.

Săptămâna 2 LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY.

Toate etapele competiției – antrenamente, calificări, curse și conținutul suplimentar din jurul Formulei 1 vor fi disponibile integral în AntenaPLAY. AntenaPLAY este cea mai mare platformă de streaming locală, cu peste 45 de milioane de ore de conținut urmărit în 2023, live şi video on demand. 5 canale TV LIVE, 5 canale de sport, 3 canale dedicate Mireasa, 7 canale tematice şi 2 radio-uri.

Lupta pentru titlul mondial se anunţă extrem de strânsă în sezonul 2024, cu Max Verstappen favorit să obţină al patrulea titlu mondial consecutiv, după victoriile spectaculoase din 2021, 2022 şi 2023 . Olandezul de la Red Bull Racing va lupta cu piloţii Ferrari, Charles Leclerc şi Carlos Sainz, dar şi cu Lewis Hamilton, (deţinătorul recordului de titluri mondiale – 7, la egalitate cu Michael Schumacher), care speră să obţină un ultim titlu mondial cu Mercedes înainte să se mute la Ferrari din 2025.

2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente live şi 24 de calificări contracronometru.

Calendar Formula 1 2024

Calendar Formula 1 2024

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și