Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 20 aprilie 2024, 6:40 / Actualizat: 20 aprilie 2024, 9:56

Reclamă
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY

Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY

Max Verstappen, în timpul cursei de sprint a Marelui Premiu al Chinei / Profimedia

Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei. Pilotul celor de la Red Bull a plecat de pe locul 4 în cursa de sâmbătă, dar a făcut o cursă foarte bună și a obținut cele 8 puncte acordate câștigătorului. Lewis Hamilton a încheiat pe locul 2, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Sergio Perez. Pe final de cursă, lupta pentru locul 3 a fost una nebună, cu patru piloți luptând pentru această poziție. De la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Chinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT URMĂRI AICI CURSA DE SPRINT DIN MARELE PREMIU AL CHINEI

Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY

Update 06:48: Acesta este clasamentul final al primei curse de sprint din 2024.

Reclamă

Tur 19/19: Max Verstappen a câștigat cursa de sprint din China, cu un avans de aproape 13 secunde.

Tur 17/19: Carlos Sainz și Charles Leclerc s-au atins și ei. În cele din urmă, monegascul și-a depășit coechipierul și a urcat pe locul 4. Fernando Alonso are de suferit din cauza luptei cu Sainz. Dublul campion mondial are pană și a căzut pe ultimul loc.

Tur 16/19: Sergio Perez a urcat pe locul 3, după o luptă incredibilă între Carlos Sainz și Fernando Alonso pentru ultimul loc de pe podium. Cei doi spanioli s-au și atins, iar mexicanul a profitat.

Reclamă 4 / 0/3

Tur 9/19: Max Verstappen l-a depășit pe Lewis Hamilton și este noul lider al cursei de sprint din China.

Tur 7/19: Max Verstappen l-a depășit pe Fernando Alonso și a urcat pe locul 2.

Tur 5/19: Comisarii de cursă au decis să nu aplice sancțiuni pentru pentru Nico Hulkbeberg și Lance Stroll, în urma investigației pentru forțarea unui pilot în afara circuitului. Așa arată clasamentul după 5 tururi:

Tur 2/19: Lewis Hamilton a avut un start excelent de cursă și a reușit să îl depășească pe Lando Norris. Pilotul McLaren, care a plecat din pole, a căzut pe locul 7 după primul tur, după ce a ieșit larg în primul viraj.

Update 06:04: A început prima cursă de sprint din 2024.

Update 06:00: Piloții au plecat în turul de formare.

Reclamă

Update 05:50: Piloții sunt pregătiți pentru prima cursă de sprint din 2024.

Update: 05:40: În curând va începe cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei. Aceasta este grila de start:

Piloţii au avut la dispoziţie o singură sesiune de antrenamente în cursul zilei de vineri, după care au avut loc cele trei sesiuni de calificare. Lando Norris a fost cel mai rapid pilot, la capătul unui SQ3 cu adevărat nebun, în care ploaia a jucat un rol crucial. Lando Norris va pleca din pole-position, urmat de Lewis Hamilton şi Fernando Alonso.

Cursele de sprint au 100 de km, iar piloţii nu sunt obligaţi să intre la boxe. Primii opt piloţi sunt răsplătiţi cu puncte. Câştigătorul cursei primeşte 8 puncte, iar primii 8 piloţi primesc puncte în ordine descrescătoare.

Sprintul din China va fi primul din acest an. În total, Formula 1 va avea şase Mari Premii în care se vor organiza curse de sprint:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și