Închide meniul

Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia în care se află fostul campion: „Inima îmi tresaltă de bucurie”

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2023, 11:51

Reclamă
Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia în care se află fostul campion: „Inima îmi tresaltă de bucurie

Michael Schumacher, alături de soţia lui - Profimedia Images

Fratele lui Michael Schumacher a avut o reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial. Într-un interviu acordat miercuri unei reviste germane, Ralf Schumacher s-a destăinuit despre relaţia sa cu familia lui Michael de la teribilul accident de schi din 2013, scrie rmc.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ralf Schumacher, care locuieşte în Slovenia atunci când nu comentează Formula 1 pentru un canal de televiziune german, a acordat săptămâna aceasta un interviu revistei germane Bunde.

Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial

El a vorbit despre pasiunea sa pentru vin, dar şi despre fratele său, Michael Schumacher, la aproape zece ani de la un grav accident de schi care l-a lăsat într-o stare de sănătate critică în urma unui grav traumatism cranian.

„Din păcate, uneori viaţa este nedreaptă. Trebuie să o accepţi”, a precizat fratele mai mic al legendei sporturilor cu motor. „Când îi văd pe copiii săi, Gina-Maria şi Mick, inima îmi tresaltă de bucurie”, a spus Ralf.

Aproape 10 ani de la teribilul accident al lui Michael Schumacher

De la teribilul accident suferit în Alpii francezi, în decembrie 2013, au circulat puţine informaţii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Reclamă

Familia septuplului campion de Formula 1 face tot posibilul pentru a-i proteja intimitatea. Ralf Schumacher nu a dorit să rupă acest secret. Acest lucru nu l-a împiedicat însă să-şi exprime întregul sprijin pentru familia fratelui său.

„Dacă îmi cere un sfat cineva din familie, eu sunt acolo”, a declarat Ralf Schumacher.

În timp ce fiica lui Michael, Gina-Maria Schumacher, a ales o carieră în echitaţie şi s-a specializat în rodeo, Mick Schumacher a urmat aceeaşi cale ca şi tatăl şi unchiul său Ralf. Fost campion de Formula 2, germanul în vârstă de 24 de ani a petrecut două sezoane complicate la volanul unei maşini de Formula 1 cu echipa Haas, în 2021 şi 2022, înainte de a deveni pilot de rezervă la Mercedes în 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident

Johnny Herbert este cel care susţine că Ralf Schumacher s-a schimbat radical după accidentul din decembrie 2013, în cei aproape 10 ani de când a devenit mult mai apropiat de familie.

„Când Ralf era la Sky Germania, ne întâlneam des. Ralf a trebuit să facă multe lucruri pentru şi cu familia lui de la accidentul în care a fost implicat Michael.

S-a maturizat. Este o persoană total diferită faţă de cea care era pe timpul când era pilot de Formula 1. Acum este un om bun. S-a schimbat mult, ţinând cont că a trebuit să facă faţă situaţiei fratelui său”, a spus Herbert, citat de mirror.co.uk.

Ajuns la 48 de ani, Ralf a fost şi el pilot de Formula 1, în perioada 1997-2007, şi a concurat pentru echipele Jordan, Williams şi Toyota. Schumacher a câştigat 6 curse şi a obţinut 27 de podiumuri, în cele 180 de curse.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și