Închide meniul

Fred Vasseur a dezvăluit ce plus va aduce Lewis Hamilton la Ferrari: „E foarte important pentru mine”

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 11:30 / Actualizat: 16 martie 2024, 13:26

Reclamă
Fred Vasseur a dezvăluit ce plus va aduce Lewis Hamilton la Ferrari: „E foarte important pentru mine

Fred Vasseur a dezvăluit ce plus va aduce Lewis Hamilton la Ferrari: "E foarte important pentru mine"

Lewis Hamilton, în timpul unui interviu / Profimedia

Fred Vasseur a dezvăluit ce plus va aduce Lewis Hamilton la Ferrari. Septuplul campion mondial se află la ultimul sezon la Mercedes. Britanicul a semnat deja cu Ferrari, echipă pentru care va pilota din 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Fred Vasseur a dezvăluit ce plus va aduce Lewis Hamilton la Ferrari: „E foarte important pentru mine”

Lewis Hamilton şi Fred Vasseur se vor reîntâlni la Ferrari, după ce britanicul a câştigat titlul în GP2 alături de acesta, la echipa ART Grand Prix. Francezul de 55 de ani este convins că Lewis Hamilton va reuşi să aducă o nouă viziune la Ferrari:

„El este singurul septuplu campion mondial de pe grilă. Hamilton nu va veni numai cu viteză şi cu o altă abordare tehnică, ci va aduce şi o nouă viziune în echipă. E important pentru mine să combinăm viitorul cu experienţa pe care o va aduce. Cu siguranţă va aduce un plus de valoare”, a declarat Fred Vasseru, potrivit planetF1.com.

De asemenea, Vasseur a vorbit şi despre relaţia cu Sainz, cel care a primit vestea că va fi înlocuit de Hamilton începând cu sezonul viitor. Spaniolul se recuperează după operaţia de apendicită care l-a făcut să rateze Marele Premiu al Arabiei Saudite şi speră să se refacă în timp util pentru Marele Premiu al Australiei:

Reclamă

„Cu siguranţă nu a fost o veste prea plăcută pentru el. Prima reacţie a fost ‘ok, vom da totul până în ultimul viraj din ultimul tur al ultimei curse’. Am un respect uriaş pentru Carlos, pentru tot ce a făcut pentru noi până acum. Mai ales pentru mine sezonul trecut, când a reuşit să fie lider la un moment dat în sezon, la Monza şi în Singapore. Avem o relaţie bună şi păstrăm o relaţie bună cu Carlos”, a mai spus Vasseur.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Australiei

Max Verstappen caută a treia victorie consecutivă din acest sezon. Campionul mondial en-titre s-a impus atât în Marele Premiu al Bahrainului, cât şi în Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite. Marele Premiu al Australiei va începe cu cele 3 sesiuni de antrenamente, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Antrenamentele sunt programate două vineri, de la 03:30 şi 07:00, în timp ce al treilea se va desfăşura sâmbătă, de la 03:30. Calificările pentru Marele Premiu al Australiei se vor desfăşura pe 23 martie, de la 06:45, şi vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Marea cursă a Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei va fi duminică, 24 martie, de la 05:45, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, pe canalul dedicat. Anul trecut, Max Verstappen a fost cel care a câştigat.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și