Închide meniul

George Russell avertizează, după ce Mercedes a dominat a doua sesiune de antrenamente în Bahrain: „Să nu ne lăsăm duşi de val”

Alex Masgras Publicat: 29 februarie 2024, 22:06

Reclamă
George Russell avertizează, după ce Mercedes a dominat a doua sesiune de antrenamente în Bahrain: „Să nu ne lăsăm duşi de val

George Russell avertizează, după ce Mercedes a dominat a doua sesiune de antrenamente în Bahrain: "Să nu ne lăsăm duşi de val"

George Russell, în timpul antrenamentelor Marelui Premiu al Bahrainului / Profimedia

George Russell avertizează, după ce Mercedes a dominat a doua sesiune de antrenamente în Bahrain. Lewis Hamilton a încheiat cu cel mai bun timp în antrenamentele libere de joi, de la Sakhir. Septuplul campion mondial a fost urmat de coechipierul George Russell şi de rivalul Fernando Alonso. Max Verstappen a fost abia al şaselea pilot în a doua sesiune de antrenamente libere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următoarele trei sezoane de Formula 1™ sunt transmise exclusiv pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

George Russell avertizează, după ce Mercedes a dominat a doua sesiune de antrenamente în Bahrain

Chiar dacă Hamilton şi Russell s-au descurcat foarte bine în a doua parte a zilei de joi de la Sakhir, Russell avertizează şi spune că cei de la Mercedes nu trebuie să se lase duşi de val în urma acestor timpi.

Pilotul lui Mercedes spune că trebuie să înţeleagă alături de echipă de unde a venit această diferenţă faţă de testele de săptămâna trecută şi spune că Max Verstappen este în continuare favorit în ceea ce priveşte ritmul de cursă:

„Să nu ne lăsăm duşi de val. Ritmul din calificare a arătat foarte bine, dar trebuie să înţelegem de ce a fost aşa. Am făcut nişte schimbări faţă de teste şi aşteptările au fost depăşite.

Reclamă

Dar, până la urmă, în ceea ce priveşte ritmul de cursă, Max este în faţa noastră. Fernando Alonso, cele două Ferrari, eu şi Lewis, toţi am fost asemănători azi, aşa că e o luptă adevărată.

Şi cu ritmul de cursă am fost mulţumiţi astăzi, maşina s-a comportat foarte bine, dar nu vrem să ne lăsăm duşi de val cu timpii”, a declarat George Russell, citat de autosport.com.

Reclamă 4 / 0/3

Marele Premiu al Bahrainului continuă vineri. De la ora 14:30 va începe a treia sesiune de antrenamente, LIVE în AntenaPLAY, în timp ce calificările vor începe la ora 18:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Bahrainului e sâmbătă, de la ora 17:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ne aşteaptă şi mai multe curse într-un sezon de Formula 1

Ne aşteaptă şi mai multe curse într-un sezon de Formula 1. Calendarul din 2024 al Formulei 1 are un număr record de 24 de curse, dar Otmar Szafnauer, fost şef de echipă, consideră că limita maximă ar putea fi şi mai mare, relatează Reuters.

Americanul născut în România în 1964, aflat într-o pauză până în august, după ce mandatul său de director al Alpine s-a încheiat în iulie anul trecut, a declarat pentru Reuters, înainte de startul sezonului în Bahrain, că simte că „sportul ar putea face mai mult cu o planificare atentă.”

„Din punctul meu de vedere, dacă se planifică bine, cred că între 25 şi 30 este un număr corect”, a spus el – o opinie controversată într-un sport care se teme de epuizarea personalului. „Dacă mergi la 30, ai într-adevăr două echipe (în cadrul unei echipe) şi fiecare echipă face 15. Este o viaţă uşoară în comparaţie cu ceea ce ai astăzi”.

Szafnauer, care a fost anterior director şi la Aston Martin şi Force India/Racing Point, a declarat că a început să se gândească în timp ce era la Alpine la logistica modului în care să îşi menţină angajaţii fericiţi şi să facă mai multe curse.

De la plecarea sa, compania Soft Pauer, pe care a cofondat-o şi care a produs aplicaţia originală de cronometrare F1, a lansat o aplicaţie EventR pentru a facilita deplasările în grup pentru echipele de curse.

„Înţeleg ce face Liberty (Media), este ceea ce trebuie pentru sport”, a declarat Szafnauer despre expansiunea treptată a deţinătorilor drepturilor comerciale – în special în Statele Unite, unde sunt acum trei curse – de când a preluat F1 în 2017. „Suntem un sport global, cu adevărat global şi ar trebui să mergem la 25, 26, 27 de curse?”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și