Închide meniul

George Russell îl aşteaptă pe Max Verstappen cu braţele deschise la Mercedes: „Vreau să mă lupt cu cei mai buni”

Alex Masgras Publicat: 6 martie 2024, 20:37

Reclamă
George Russell îl aşteaptă pe Max Verstappen cu braţele deschise la Mercedes: „Vreau să mă lupt cu cei mai buni

George Russell îl aşteaptă pe Max Verstappen cu braţele deschise la Mercedes: "Vreau să mă lupt cu cei mai buni"

George Russell, în timpul conferinţei de presă premergătoare Marelui Premiu al Arabiei Saudite / Profimedia

George Russell îl aşteaptă pe Max Verstappen cu braţele deschise la Mercedes. Triplul campion mondial a fost în centrul atenţiei în ultimele zile, după zvonurile apărute legate de o posibilă plecare de la Red Bull. Mercedes ar fi echipa la care poate ajunge olandezul, iar George Russell a vorbit despre această posibilitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

George Russell îl aşteaptă pe Max Verstappen cu braţele deschise la Mercedes

Lewis Hamilton va pleca de la finalul sezonului, septuplul campion mondial urmând să piloteze alături de Charles Leclerc din 2025, la Ferrari. Astfel, Mercedes are un an la dispoziţie pentru a găsi un coechipier pentru George Russell.

„Cred că orice echipă vrea să aibă cei mai buni piloţi şi, în acest moment, Max este cel mai bun pilot de pe grilă. Aşa că, dacă o echipă are şansa să negocieze cu el, vor da totul ca el să semneze.

Întrebarea e mai mult pentru el, pentru Red Bull. Se întâmplă multe lucruri acolo, noi nu ştim exact ce se întâmplă în spatele uşilor închise şi până la urmă nu e treaba noastră, dar ar fi entuziasmant”, a spus George Russell înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite, citat de motorsportweek.com.

Reclamă

George Russell: „Pot să înving pe oricine de pe grilă”

George Russell este convins că anii petrecuţi alături de Lewis Hamilton la Mercedes l-au ajutat enorm şi este pregătit să se lupte cu orice pilot de pe grilă:

„Acesta este al treilea sezon alături de Lewis, cel mai bun pilot din toate timpurile, şi simt că am făcut o treabă destul de bună alături de el. Aşa că, indiferent cu cine voi fi anul viitor, îl voi primi foarte bine. Îmi plac provocările. Vreau să mă lupt cu cei mai buni.

Dar mă concentrez pe ce am eu de făcut. Cred în mine. Cred că pot învinge pe oricine de pe grilă. Trebuie doar să ai mentalitatea potrivită. Să îl am pe Lewis ca reper în ultimii ani a fost un reper destul de bun”, a mai spus George Russell.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Fernando Alonso nu exclude o mutare la Red Bull. Mesajul clar al spaniolului

Fernando Alonso a ajuns la 43 de ani şi mai are contract cu Aston Martin până la finalul sezonului 2024. Pilotul spaniol nu scoate din calcul o mutare la Red Bull sezonul viitor.

În ultimele zile s-a vorbit mult despre tensiunile de la Red Bull şi o eventuală plecare a lui Max Verstappen la Mercedes. Întrebat despre această situţie, spaniolul a recunoscut că îi este foarte greu să ţină pasul cu zvonurile din ultima perioadă din Formula 1:

„Au fost atât de multe zvonuri în ultimele 2-3 luni încât îmi e dificil să le cred pe toate”, a spus Fernando Alonso, care nu a scos din calcul faptul că se poate afla pe lista celor de la Red Bull, dacă Max Verstappen va pleca de la echipă, având un mesaj clar pentru campionii la constructori din ultimele două sezoane: „Eu cred că sunt pe lista lor, deoarece nu am un contract în acest moment. E mai bine să fii pe lista aceea decât pe altele”, a mai spus dublul campion mondial, citat de marca.com.

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și