Închide meniul
Video

George Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei: „Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2024, 18:00

Reclamă

George Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei

George Russell a profitat de incidentul dintre Lando Norris şi Max Verstappen / Profimediaimages

George Russell a avut prima reacţie după ce a câştigat MP de Formula 1 al Austriei. Britanicul în vârstă de 26 de ani a reuşit o performanţă uriaşă şi a câştigat cea de-a doua cursă a carierei. Încă din 2022 aştepta să mai treacă primul linia de finish în „Marele Circ”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Austria a fost în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Finalul a fost unul incredibil! În cel de-al 64-lea tur, Lando Norris a intrat în Max Verstappen. Amândoi au făcut pană şi au fost nevoiţi să se ducă la boxe. Russell a profitat, a ajuns primul şi a obţinut o victorie de senzaţie.

George Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei

Imediat după cursă, Russell a dezvăluit că urmărea pe ecranele de la marginea circuitului duelul încins dintre Norris şi Verstappen, aşteptând să se întâmple un incident.

A fost o luptă destul de zdravănă pe final de cursă, am văzut pe televizoarele de la marginea circuitului. Echipa noastră a făcut o treabă excepţională până să ajungem aici.

(Te uitai pe ecranele uriaşe aşteptând să se întâmple ceea ce s-a întâmplat?) Nu îmi vine să cred cât de aproape au fost Lando şi Max. Da, ştiam că există această posibilitate. Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţa ta. Echipa a muncit atât de mult, am avansat atât de mult de-a lungul acestui sezon. Să sperăm că vor mai veni astfel de performanţe.

Reclamă
Reclamă 4

Red Bull şi McLaren sunt încă destul de în faţă, dar dacă se întâmplă ceva putem să obţinem un rezultat bun.

(Suntem la o săptămână distanţă Marelui Premiu al Marii Britanii, crezi că poţi obţine un podium şi acolo?) Ultimele trei curse au fost incredibile pentru noi. Am fi putut poate câştiga cursa din Canada. Sunt foarte fericit să fiu din nou pe locul 1„, a declarat George Russell.

Cursa din Austria a fost una foarte disputată, duelul principal fiind cel dintre Max Verstappen şi Lando Norris. Olandezul l-a depăşit pe Norris în turul 59, dar acesta nu a renuţat la luptă. Duelul dintre cei doi nu s-a încheiat, Norris a rulat în plasa lui Max, iar în turul 64 a avut loc un incident pentru care se face vinovat pilotul olandez.

Reclamă

Maşinile celor doi s-a lovit, Verstappen a avut roata stânga spate distrusă în timp ce Norris a avut probleme cu direcţia monopostului şi o pană pe dreapta spate. Pe primul loc a trecut George Russell, Lando Norris a fost nevoit să abandoneze, iar Max a reintrat în luptă. Însă George Russell (McLaren) s-a impus, urmat de australianul Oscar Piastri (McLaren) şi de spaniolul Carlos Sainz (Ferrari), care a încheiat podiumul. Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a terminat pe patru, în timp ce Max Verstappen (Red Bull) a fost al cincilea.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

14:14

EXCLUSIVPanică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

14:04

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

14:01

România – Olanda, la EURO 2024: Zeci de mii de români pe Allianz Arena la meciul istoric de la Munchen

13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și