Închide meniul

Helmut Marko trage un semnal uriaş de alarmă şi avertizează Red Bull: „Asta e prioritatea”

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2024, 9:52 / Actualizat: 5 septembrie 2024, 11:46

Reclamă
Helmut Marko trage un semnal uriaş de alarmă şi avertizează Red Bull: „Asta e prioritatea

Helmut Marko trage un semnal uriaş de alarmă şi avertizează Red Bull: "Asta e prioritatea"

Helmut Marko / Profimedia

Helmut Marko trage un semnal uriaş de alarmă şi avertizează Red Bull. Echipa care a dominat ultimele sezoane din Formula 1 se confruntă cu probleme mari în acest sezon. Chiar dacă se află pe primul loc la constructori, dar şi cu Max Verstappen lider în clasamentul piloţilor, Red Bull tremură serios în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Marele Circ” va reveni în weekend-ul 13-15 septembrie, atunci când are loc Marele Premiu al Azerbaidjanului. Cursa e duminică, 15 septembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Helmut Marko trage un semnal uriaş de alarmă şi avertizează Red Bull: „Asta e prioritatea”

Max Verstappen a încheiat pe locul 6 în Marele Premiu al Italiei, în timp ce Sergio Perez s-a clasat pe locul 8. Întrebat dacă Red Bull poate lupta în continuare pentru titlul la constructori cu Sergio Perez, Helmut Marko a oferit un răspuns surprinzător şi a anunţat obiectivul echipei în acest sezon:

„Checo nu e rău, dar e mai încet. Dar prioritatea este ca Max să câştige titlul la piloţi. Avantajul lui poate să dispară imediat dacă o ţinem tot aşa. Dacă nu îi dăm lui Max o maşină competitivă şi repetăm prestaţia de la Monza de câteva ori, atunci totul este posibil”, a declarat Helmut Marko, potrivit planetF1.com.

Max Verstappen este lider în clasamentul piloţilor după 16 etape din acest sezon de Formula 1, cu 303 puncte. El este urmat de Lando Norris (241 puncte) şi Charles Leclerc (217 puncte).

Reclamă
Reclamă

În ceea ce priveşte lupta pentru titlul la constructori, lupta este mult mai strânsă. Red Bull este lider, cu 446 de puncte, dar McLaren poate depăşi echipa austriacă în Azerbaidjan, având în acest moment 438 de puncte. Ferrari completează podiumul, cu 407 puncte.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

22:12 5 sept.

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

22:00 5 sept.

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 5 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și