Închide meniul

„În altă ligă!” Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Ce a spus despre lupta la titlu

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 14:51

Reclamă
„În altă ligă! Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Ce a spus despre lupta la titlu

Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos

Christian Horner şi Max Verstappen/ Profimedia

Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Şeful de la Red Bull i-a felicitat pe cei de la McLaren pentru succesul de la Zandvoort. Lando Norris a câştigat marea cursă, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lando Norris şi-a trecut în cont a doua victorie din carieră. Britanicul a încheiat cursa de la Zandvoort cu un avans de 22 de secunde în faţa lui Max Verstappen.

Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos

Christian Horner a transmis că monopostul McLaren a fost într-o altă ligă faţă de toate celelalte maşini, în week-end-ul de Formula 1 de la Zandvoort. Şeful de la Red Bull a transmis că echipa sa are multe de învăţat şi speră ca lucrurile să se aşeze înainte de Marele Premiu al Italiei.

Despre clasamentul piloţilor, Christian Horner a transmis că Max Verstappen are în continuare un avans liniştitor, de 70 de puncte. În clasamentul constructorilor însă, Red Bull pierde avans, McLaren fiind la o distanţă de doar 30 de puncte în spatele echipei austriece.

„Îi felicit pe Lando şi pe cei de la McLaren, maşina lor a fost într-o altă ligă. Am făcut tot ce am putut, Max a încheiat pe locul secund, dar putea să observi că ritmul era dintr-o altă ligă.

Reclamă
Reclamă

Avem mult de lucru, am învăţat multe în week-end-ul trecut, lucruri care vor fi valorificate. E timpul să digerăm tot ce s-a întâmplat şi să ne revenim la Monza. Trebuie să înţelegem unde s-a produs acest deificit, am învăţat destul de multe, dar diferenţa a fost uriaşă. Trebuie să vedem cum ne putem îmbunătăţi.

În continuare avem un avans în clasamentul piloţilor, dar la constructori, am pierdut o nouă bucată de puncte. Va trebui să venim cu un răspuns şi sunt încrezător că avem puterea şi profunzimea necesare pentru a face acest lucru”, a declarat Christian Horner, conform formula1.com.

Programul Marelui Premiu al Italiei

A 16-a etapă a sezonului din Formula 1 se va desfăşura în „Templul vitezei” de la Monza. Marea cursă va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY, de la ora 15:45.Şi în Marele Premiu al Italiei, echipa McLaren pleacă ca favorită, dat fiind faptul că circuitul de la Monza favorizează monoposturile de viteză.

Reclamă

În sezonul trecut însă, Red Bull a avut un week-end perfect la Monza. Max Verstappen a triumfat, iar Sergio Perez s-a clasat pe locul secund. Situaţia din acest an este diferită însă, dat fiind faptul că „supremaţia” liderului la zi din clasamentul mondial se clatină.

Olandezul nu s-a impus în ultimele cinci curse. Ultimul succes al lui Max Verstappen datează de pe 23 iunie, atunci când reuşea să câştige Marele Premiu al Spaniei.

Lando Norris a triumfat în Marele Premiu al Ţărilor de Jos, având un avans de 22 de secunde în faţa lui Max Verstappen, atunci când a trecut linia de finish. Britanicul de la McLaren este în mare formă şi s-a apropiat la doar 70 de puncte de rivalul olandez de la Red Bull, în clasamentul general al piloţilor.

Week-end-ul din Marele Premiu al Italiei debutează cu prima sesiune de antrenamente, care va fi vineri, de la ora 14:30, live în AntenaPLAY. A doua sesiune de antrenamente va fi tot vineri, de la ora 18:00.

Ziua de sâmbătă va debuta cu a treia sesiune de antrenamente, care se va desfăşura de la ora 13:30, live în AntenaPLAY. Calificărilor vor fi de la ora 17:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Marea cursă va fi duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 15.45.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:49

„FCSB devine al doilea Rapid!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

17:33

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 august

17:12

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

17:05

Cristiano Ronaldo, invitat de marcă la tragerea la sorţi a Ligii Campionilor. Moment special pregătit de UEFA

16:47

Sporting – Porto (sâmbătă, 22:30). Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

16:37

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și