Închide meniul
VIDEO

Incidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 12:16

Reclamă
Incidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop

Incidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola!

Incidente Formula 2 / Captură AntenaPLAY

Incidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Martri au fost protagoniștii unui eveniment nefericit, în timpul unui pit stop al cursei de pe legendarul circuit din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isack Hadjar avea să câștige Cursa de Formula 2 de la Imola. Totuși, înainte de finala acesteia, toată atenția s-a îndreptat către zona mecanicilor, acolo unde cei doi piloți amintiți anterior s-au oprit pentru pit stop.

Incidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola!

În turul 31 al cursei de la Imola, Amaury Cordeel se afla pe primul loc al cursei și s-a oprit la pit stop. Totuși, mecanicii de la Hitech l-au „sabotat” pe belgian și l-au lăsat în 3 roți, după schimbarea de pneuri.

Din nefericire, incidentul nu a fost unul izolat. Și mecanicii de la Campos Rancing au „comis-o” și l-au lăsat pe Pepe Marti, de asemenea, în 3 roți. „Ce se întâmplă cu mecanicii din Formula 2?”, a spus și comentatorul cursei.

Eroarea mecanicilor a fost decisivă pentru cei doi piloți, care au fost nevoiți să abandoneze cursa din cauza neatenției oamenilor din staff.

Reclamă
Reclamă 4

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:39 23 iun.

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38 23 iun.

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18 23 iun.

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18 23 iun.

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15 23 iun.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06 23 iun.

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și