Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

La doar 15 ani, David Cristofor este pilot de karting și s-a întâlnit cu idolii săi, Charles Leclerc și Lando Norris!

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 12:21

Reclamă
La doar 15 ani, David Cristofor este pilot de karting și s-a întâlnit cu idolii săi, Charles Leclerc și Lando Norris!

La doar 15 ani, David Cristofor este pilot de karting și s-a întâlnit cu idolii săi, Charles Leclerc și Lando Norris

David Cristofor / AS.ro LIVE

David Cristofor are doar 15 ani, este pilot de karting și și-a întâlnit idolii: Charles Leclerc și Lando Norris! Tânărul pilot visează ca într-o bună zi să facă spectacol în „Marele Circ”, dar, momentan, impresionează pe circuitul de karting!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David a fost invitatul lui Dan Pavel la emisiunea AS.ro LIVE. Tânărul pilot a vorbit despre actuala sa carieră, dar și despre actualul sezon de Formula 1™.

La doar 15 ani, David Cristofor este pilot de karting și s-a întâlnit cu idolii săi, Charles Leclerc și Lando Norris

David Cristofor a vorbit înainte de Marele Premiu al Japoniei. Cursa va fi duminică, 7 aprilie, de la ora 07:45, în direct pe Antena 3 CNN. Atât antrenamentele, cât și calificările şi cursa, pot fi urmărite și în AntenaPLAY, atât pe canalul de sport AS, cât și pe cel dedicat.

„Eram la o competiție în Italia. Un prieten de-al fratelui meu este văr cu Leclerc. A venit la circuit, în timpul lui liber! Am făcut poze cu el!

E un om foarte bun, e foarte prietenos, mi-a plăcut mult de el.

Reclamă

L-am cunoscut și pe Lando Norris, acum 3 ani. A venit la Adria, un circuit din Italia. În perioada respectivă și-a lansat brandul lui de karting. M-am întâlnit cu el, am făcut o poză și am mai vorbit. Și ei au început tot de aici.

Urmăresc piloții de Formula 1 și pe social media. Fac și ei vloguri, Leclerc și Lando.

Urmează Marele Premiu al Japoniei. Cred că va fi un sezon în care o să câștige doar Verstappen! Sainz a câștigat pentru că Verstappen a avut probleme cu mașina! Nu cred că își revine Leclerc.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Formula 4? Când?) Dacă echipa consideră că voi fi pregătit pentru anul următor, voi merge în Formula 4! Trebuie să fac mai multe teste până atunci”, a spus David Cristofor, la AS.ro LIVE.

De asemenea, tânărul a dezvăluit și că marele vis al său este să ajungă pilot în Formula 1 și să concureze pentru Mercedes!

Carlos Sainz, dezvăluire spectaculoasă înainte de Marele Premiu al Japoniei

Carlos Sainz a făcut o dezvăluire spectaculoasă înainte de Marele Premiu al Japoniei, ce se va desfăşura în perioada 5-7 aprilie, în AntenaPLAY. Pilotul susţine că a purtat discuţii cu aproape toate echipele de Formula 1, pentru a semna noul contract, începând cu 2025.

Sainz se află la ultimul sezon la Ferrari, după ce Scuderia s-a înţeles cu Lewis Hamilton. Septuplul campion mondial va ajunge la Maranello în 2025, moment în care pilotul de 29 de ani speră să fie deja la altă echipă.

„Evident că am discuţii cu anumite echipe, pentru că asta trebuie să facem eu şi echipa mea managerială, ţinând cont că nu am încă echipă pentru 2025. Am vorbit cu aproape toate echipele. Trebuie doar să privim în perspectivă şi să ne bazăm pe opţiunile realiste.

Nu am nicio veste pentru voi, nu am altceva de spus azi. Tot ce pot să mai zic este că a venit momentul să accelerez totul, pentru a-mi găsi o nouă echipă, mai devreme sau mai târziu. Încă nu mi-am revenit la cifrele dinaintea operaţiei, dar sunt pe drumul cel bun”, a spus Sainz, citat de formula1.com.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și