Închide meniul
Video

Lance Stroll, out din Marele Premiu al Arabiei Saudite! Canadianul a intrat direct în parapet şi a provocat un Safety Car

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 19:54

Reclamă

Lance Stroll, out din Marele Premiu al Arabiei Saudite! Canadianul a intrat direct în parapet şi a provocat un Safety Car

Monopostul lui Carlos Saint, în Marele Premiu al Arabiei Saudite / Profimedia

Lance Stroll este out din Marele Premiu al Arabiei Saudite după doar 7 tururi. Pilotul canadian al celor de la Aston Martin a plecat de pe locul 10 în cursa de Formula 1™ de la Jeddah şi a sperat să plece de la Jeddah cu puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

Lance Stroll, out din Marele Premiu al Arabiei Saudite! Canadianul a intrat direct în parapet şi a provocat un Safety Car

Cursa lui Lance Stroll s-a încheiat mult mai devreme. Pilotul canadian a fost implicat într-un accident în virajul 22 al circuitului din Jeddah în turul 7 al Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Stroll a lovit cu pneul stânga faţă parapetul, după care a pierdut controlul monopostului şi a intrat direct în parapet.

A fost nevoie de Safety Car pentru a scoate monopostul canadianului de la Aston Martin şi pentru a curăţa resturile rămase pe pistă. Mai mulţi piloţi au profitat de Safety Car şi au intrat la boxe pentru a-şi schimba pneurile.

Lance Stroll este al doilea pilot care se retrage din Marele Premiu al Arabiei Saudite. Pierre Gasly a fost nevoit să se retragă în debutul cursei din cauza unor probleme la cutia de viteze. Cursa din Arabia Saudită e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Reclamă

Carlos Sainz, mesaj savuros de pe patul de spital: „Sainz – Apendicită 2-0”

Carlos Sainz a transmis un mesaj savuros de pe patul de spital. Pilotul spaniol al celor de la Ferrari a ratat Marele Premiu al Arabiei Saudite, după ce a fost diagnosticat cu apendicită. El s-a operat deja şi a transmis un mesaj genial pe contul său de Twitter.

Spaniolul este bine şi le-a transmis deja un mesaj fanilor săi. El s-a fotografiat pe patul de spital alături de tatăl său, Carlos Sainz Sr. Cei doi au recreat poza din urmă cu mai mulţi ani, atunci când tocmai tatăl pilotului, şi el pilot, a fost operat de apendicită şi s-a fotografiat alături de bunicul pilotului de la Ferrari.

„Sainz 2-0 Apendicită.

Reclamă 4 / 0/3

Mulţumesc tuturor pentru mesjele din ultimele 24 de ore. Chiar am simţit susţinerea voastră”, a scris Carlos Sainz, pe contul său de Twitter.

Carlos Sainz nu i-a uitat nici pe Charles Leclerc şi pe Ollie Bearman şi i-a felicitat pentru parcursul din calificări. Tânărul de 18 ani a plecat de pe locul 11 în cursa de sâmbătă, în timp ce Charles Leclerc a plecat de pe locul al doilea.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și