Închide meniul

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 14:01

Reclamă
Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin

Lance Stroll/ Profimedia

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin. Echipa de Formula 1 a făcut anunţul oficial, cu doar o zi înainte de primele antrenamente ale Marelui Premiu al Austriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Austriei va fi live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie. Cursa se va desfăşura duminică, de la ora 16:00, şi va fi în direct pe Antena 1.

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin

Aston Martin a anunţat, joi, că Lance Stroll va pilota pentru echipa de Formula 1 deţinută de tatăl său, Lawrence, cel puţin până în 2026, alături de spaniolul Fernando Alonso, relatează cotidianul L’Equipe, citat de agerpres.ro.

După Fernando Alonso, la începutul anului, echipa din Silverstone a făcut anunţul prelungirii lui Lance Stroll pentru cel puţin două sezoane sub conducerea tatălui său, Lawrence, proprietarul lui Aston Martin.

Pilotul canadian de 25 de ani evoluează din 2019 pentru Aston Martin (după două sezoane la Williams), pe când se numea Racing Point după cumpărarea echipei de către tatăl său miliardar. În 2021, echipa a devenit Aston Martin.

Reclamă
Reclamă 4

În 153 de Grand Prix-uri, Stroll a obţinut trei podiumuri, dar niciunul din 2020. În acest sezon, el ocupă locul 11 în clasamentul Campionatului Mondial al piloţilor, cu 17 puncte.

Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz

Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz. Cei doi piloţi de la Ferrari nu au făcut o cursă grozavă în Marele Premiu al Barcelonei, acolo unde au terminat pe locurile 5, respectiv 6.

În turul 3, chiar în primul viraj al circuitului, Carlos Sainz l-a depăşit pe Charles Leclerc, dar cei doi au făcut contact. Monegascul s-a plâns la final că Sainz nu a respectat strategia echipei, aceea de a proteja pneurile în debutul cursei, motiv pentru care a pierdut timp preţios, care l-a costat în cursa de la Barcelona. El a terminat la 0,489 secunde în spatele lui George Russell. Replica spaniolului nu a întârziat să apară, spunând că Leclerc „se plânge prea mult” după curse.

Reclamă

Cred că poţi găsi 10 exemple sau circumstanţe în cursă în care am pierdut jumătate de secundă. Carlos l-a lăsat pe Charles să treacă foarte uşor mai târziu în cursă, după care am mai pierdut câteva zecimi timp de câteva tururi. Lăsaţi-ne să discutăm între noi şi să nu tragem concluzii după nişte declaraţii ale piloţilor date imediat după ce s-au dat jos din monopost.

În afara maşinii, ei au o relaţie foarte bună, se resepectă reciproc. Bineînţeles, poţi avea astfel de situaţii, dar ştiu perfect că din astfel de situaţii poţi scoate multe. Anul trecut ne-am revenit tocmai pentru că am avut acest gen de situaţie şi concurenţa dintre ei pe toată durata sezonului. Asta face parte din joc”, a declarat Fred Vasseur, citat de rancingnews365.com.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și