Închide meniul

Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz: „Din astfel de situaţii poţi scoate multe”

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2024, 18:17 / Actualizat: 24 iunie 2024, 21:05

Reclamă
Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz: „Din astfel de situaţii poţi scoate multe

Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz: "Din astfel de situaţii poţi scoate multe"

Carlos Sainz şi Charles Leclerc, după Marele Premiu al Spaniei / Profimedia

Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz. Cei doi piloţi de la Ferrari nu au făcut o cursă grozavă în Marele Premiu al Barcelonei, acolo unde au terminat pe locurile 5, respectiv 6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Leclerc, cel care a terminat pe locul 5, a luptat până în ultimul tur pentru locul 4, ocupat de George Russell la finalul cursei. Un incident din turul 3 de la Barcelona, în care au fost implicaţi cei doi piloţi de la Ferrari, a fost însă invocat de Charles Leclerc.

Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz: „Din astfel de situaţii poţi scoate multe”

În turul 3, chiar în primul viraj al circuitului, Carlos Sainz l-a depăşit pe Charles Leclerc, dar cei doi au făcut contact. Monegascul s-a plâns la final că Sainz nu a respectat strategia echipei, aceea de a proteja pneurile în debutul cursei, motiv pentru care a pierdut timp preţios, care l-a costat în cursa de la Barcelona. El a terminat la 0,489 secunde în spatele lui George Russell. Replica spaniolului nu a întârziat să apară, spunând că Leclerc „se plânge prea mult” după curse.

Fred Vasseur, şeful celor de la Ferrari, a intervenit în disputa dintre cei doi piloţi:

„Cred că poţi găsi 10 exemple sau circumstanţe în cursă în care am pierdut jumătate de secundă. Carlos l-a lăsat pe Charles să treacă foarte uşor mai târziu în cursă, după care am mai pierdut câteva zecimi timp de câteva tururi. Lăsaţi-ne să discutăm între noi şi să nu tragem concluzii după nişte declaraţii ale piloţilor date imediat după ce s-au dat jos din monopost.

Reclamă
Reclamă 4

În afara maşinii, ei au o relaţie foarte bună, se resepectă reciproc. Bineînţeles, poţi avea astfel de situaţii, dar ştiu perfect că din astfel de situaţii poţi scoate multe. Anul trecut ne-am revenit tocmai pentru că am avut acest gen de situaţie şi concurenţa dintre ei pe toată durata sezonului. Asta face parte din joc”, a declarat Fred Vasseur, citat de rancingnews365.com.

Formula 1 continuă săptămâna aceasta cu Marele Premiu al Austriei. Cursa de pe Red Bull Ring va avea loc duminică, de la ora 16:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și