Închide meniul

Lando Norris continuă să nege că a greşit în duelul cu Verstappen din Marele Premiu al Statelor Unite: „Este dificil pentru mine”

Alexandra Costea Publicat: 25 octombrie 2024, 10:08 / Actualizat: 25 octombrie 2024, 15:09

Reclamă
Lando Norris continuă să nege că a greşit în duelul cu Verstappen din Marele Premiu al Statelor Unite: „Este dificil pentru mine

Lando Norris continuă să nege că a greşit în duelul cu Max Verstappen

Lando Norris şi Max Verstappen la Marele Premiu al Ungariei - Profimedia

Lando Norris continuă să nege că a greşit în duelul cu Max Verstappen. Pilotul McLaren a fost penalizat în cursa de la Marele Premiu al Statelor Unite după ce l-a depăşit pe olandezul de la Red Bull în afara limitelor circuitului. Weekendul acesta, spectacolul din Formula 1 continuă la Marele Premiu al Mexicului. Cursa va fi în direct duminică, de la ora 22:00 pe AntenaStars şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lando Norris a terminat cursa din MP al Statelor Unite pe locul al 4-lea după ce a fost penalizat cu 5 secunde. Pilotul McLaren a pierdut ultimul loc de pe podium în faţa lui Max Verstappen.  Olandezul de la Red Bull conduce clasamentul general la piloţi, cu 354 de puncte. Lando Norris se află pe locul al doilea, cu 297 de puncte.

Lando Norris continuă să nege că a greşit în duelul cu Verstappen din Marele Premiu al Statelor Unite: „Este dificil pentru mine”

Pilotul McLaren şi-a menținut opoziția față de decizia comisarilor de a-l sancționa pentru că l-a depășit pe Max Verstappen în afara pistei la Marele Premiu al Statelor Unite. Maimult, britanicul de 24 de ani susţine că nu el era pilotul care ataca în acel scenariu. Norris a fost penalizat cu 5 secunde deoarece s-a considerat că a părăsit pista și a câștigat un avantaj. Cu toate acestea, ambii piloți se aflau în afara liniilor albe în timpul duelului controversat.

„Nu am vorbit deloc cu Max pentru că el a făcut ceea ce a crezut că este corect, iar eu am făcut ceea ce am crezut că este corect. Încă nu sunt de acord și nici ca echipă nu suntem de acord.

Cred că ceea ce am văzut cu versiunea lui George [Russell] și [Valtteri] Bottas a fost în anumite privințe foarte asemănătoare cu a noastră: eram complet înaintea lui Max, eram cu o mașină în fața lui. Eram înaintea lui Max, trebuia să mă apăr, el a fost cel care mă ataca și efectiv a intrat prea tare și a depășit din pistă”, a declarat Lando Norris, conform motorsport.com.

Reclamă
Reclamă

Lando Norris recunoaşte că Max Verstappen este cel mai bun de pe grilă

Mai mult, britanicul a negat că ar trebui să-și schimbe întreaga abordare în ceea ce priveşte stilul de a pilota. Cu toate acestea, este conştient că ar putea face mici ajustări. Lando Norris a mărturisit că Max Verstappen este cel mai bun pilot din lume în acest moment.

„Nu este la fel de ușor ca să spun doar rebuie să fiu mai agresiv. Trebuie să fac niște schimbări? Da. Și să mă adaptez puțin mai mult. Dar este tot ce fac greșit? De asemenea, nu. M-am distrat foarte mult și am respectat bătălia pe care am avut-o. El a ajuns în top și trebuie să-l înving. Așa că trebuie să schimb câteva lucruri mici, dar nu trebuie să-mi schimb întreaga abordare.

Max este probabil cel mai bun din lume în ceea ce face. Când mă înfrunt cu cei mai buni din lume, nu va fi un lucru ușor de făcut.  El concurează în această poziție de mai mult timp decât mine. Cu siguranță nu fac o treabă perfectă, dar nu fac o treabă proastă. Cred că sunt anumite lucruri cu care nu sunt de acord, dar încă vreau să concurez, nu vreau să existe reguli pentru absolut orice.

Reclamă

Am crezut doar felul în care am primit un penalty weekendul trecut și consecințele felului în care s-a întâmplat asta nu am fost de acord și asta este singurul lucru care trebuie schimbat. Este clar care sunt intențiile lui și este dificil pentru mine. pentru a deplasa”, am mai spus pilotul McLaren.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:50

FCSB – Rapid LIVE TEXT (21:00). Derby „de foc” pe Arena Națională! Campioana vrea să facă uitată umilința cu Rangers

17:47

Arsenal – Liverpool LIVE SCORE, 18:30! Ziua derby-urilor în Europa. Inter – Juventus (19:00) şi Marseille – PSG (21:45)

17:45

Gică Hagi, probleme de lot înainte de Farul – Universitatea Craiova! Titularul care va absenta „3-4 luni minimum”

17:31

Anunţul făcut de Simona Halep, înainte de debutul la Hong Kong! Ce a declarat românca: „Sunt sigură de asta!”

17:14

„Discuţie mai aprinsă!” Daniel Niculae a spus totul despre plecarea de la Rapid! Motivul pentru care s-a despărţit de giuleşteni

16:16

Marius Şumudică, decizie radicală înainte de FCSB – Rapid! L-a dat afară din lot şi îi grăbeşte plecarea

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!” 3 Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui” 4 FotoCristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu 5 Real Madrid – Barcelona 0-4! „Galacticii”, umiliți de catalani! Lewandowski a făcut spectacol! Au marcat și Yamal și Raphinha 6 VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa
Citește și