Închide meniul

Lewis Hamilton vrea să-şi termine cariera la Mercedes: „Mă simt în continuare ca acasă în această familie”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2023, 14:16

Lewis Hamilton vrea să-şi termine cariera la Mercedes: „Mă simt în continuare ca acasă în această familie

Lewis Hamilton vrea să-şi termine cariera la Mercedes

Lewis Hamilton, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Lewis Hamilton vrea să-şi termine cariera la Mercedes. Septuplul campion mondial a declarat că va părăsi Mercedes doar dacă simte că nu mai are ce oferi echipei germane, dar ar prefera să-şi încheie cariera aici, transmite Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Hamilton expiră la finele anului 2023 şi deja au apărut speculaţii că britanicul ar putea pleca la Ferrari.

Lewis Hamilton vrea să-şi termine cariera la Mercedes

„Mă simt în continuare ca acasă în această familie. Mă văd la Mercedes până la sfârşit, ca să fiu sincer. Am aliaţi minunaţi la echipă, relaţii grozave aici. Atât timp cât voi continua să duc echipa înainte, să îmi aduc contribuţia cu adevărat…dar dacă se ajunge la un punct în care simt că nu mai pot face asta, atunci e timpul să vină un pilot mai tânăr”, a declarat Hamilton, 38 ani, pe circuitul Albert Park, gazda Marelui Premiu al Australiei de duminică.

După şase titluri mondiale cu Mercedes, Hamilton nu a reuşit să câştige nicio cursă în 2022, care a devenit primul său sezon fără victorie.

Hamilton, fără podium la Bahrain şi Arabia Saudită

În primele două curse din acest an, nici Hamilton şi nici coechipierul său George Russell nu au reuşit să urce pe podium în Bahrain şi Arabia Saudită, în timp Fernando Alonso (Aston Martin) a smuls două locuri trei în spatele piloţilor de la Red Bull.

Reclamă

Hamilton a descris actualul monopost ca fiind mai bun decât cel de anul trecut, dar ar putea trece mai mult timp până a ajunge la nivelul lui Red Bulls: „Sunt conştient că poate dura mult timp să prind maşina dinaintea noastră. Când te uiţi la Red Bull, ei doar continuă să evolueze”.

Lewis Hamilton va primi un milion de dolari de la Nelson Piquet

Lewis Hamilton va primi un milion de dolari de la Nelson Piquet, triplu campion mondial în Formula 1. Totul a plecat de la niște jigniri pe care fostul pilot brazilian i le-a adus britanicului.

Concret, Nelson Piquet l-ar fi jignit pe Lewis Hamilton după Marele Premiu al Marii Britanii din 2021, atunci când cuvinte rasiste au fost îndreptate spre pilotul Mercedes.

Reclamă 4 / 0/3

Procesul împotriva fostului campion brazilian a fost intentat de patru organizaţii pentru drepturile omului, iar instanțele de judecată din Brazilia au decis că Nelson Piquet este bun de plată, deși acesta s-a apărat, spunând că ideile sale exprimate în limba portugheză au fost traduse incorect în engleză. Astfel, Nelson Piquet va trebui să-i plătească lui Lewis Hamilton un milion de dolari, anunță BBC.

Recomandări
  • Lewis Hamilton vrea să-şi termine cariera la Mercedes

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și