Închide meniul

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!”

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2024, 18:17

Reclamă
Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului

Monoposrul Aston Martin, în timpul Marelui Premiu al Italiei/ Profimedia

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului, a fost dezvăluită de jurnaliştii de la Marca. Aceştia notează faptul că Adrian Newey urmează să semneze, în următoarea perioadă, cu echipa la care pilotează Fernando Alonso.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Azerbaidjanului se va desfăşura în perioada 13-15 septembrie, live integral în AntenaPLAY. Calificările se vor vedea în direct şi pe Antena 3 CNN, iar marea cursă va fi în direct şi pe Antena 1.

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului

Adrian Newey este considerat unul dintre cei mai buni ingineri din Formula 1, el fiind în spatele succesului uriaş de la Red Bull, din ultimele sezoane.

Inginerul britanic se va despărţi însă de echipa lui Max Verstappen, iar Aston Martin e gata să-l prezinte oficial în următoarea perioadă, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului.

Spaniolii de la Marca susţin că acest anunţ, pe care Aston Martin îl va face curând, va fi „cea mai importantă veste a anului”, chiar şi peste anunţul plecării lui Lewis Hamilton de la Mercedes şi semnarea contractului cu Ferrari.

Reclamă
Reclamă

Adrian Newey a fost dorit şi de cei de la Ferrari, dar şi de McLaren. Pretenţiile acestuia au fost însă greu de îndeplinit de cele două echipe, notează sursa menţionată mai sus, astfel că „pe fir” a intrat şi Aston Martin.

Lawrence Stroll, cel care deţine echipa Aston Martin, a purtat discuţii cu Adrian Newey şi i-a promis acestuia ca va îndeplini rolul de consilier tehnic, pentru a supraveghea activitatea echipei. De asemenea, Stroll a acceptat şi pretenţiile salariale ale acestuia, Newey urmând să încaseze nu mai puţin de 100 de milioane de euro pe an, la Aston Martin.

Max Verstappen, după Marele Premiu al Italiei: „Monopostul meu a fost transformat într-un monstru”

Max Verstappen a vorbit după Marele Premiu al Italiei şi a fost foarte critic cu monopostul său care a fost „transformat într-un monstru” şi care trebuie „revizuit complet”, în opinia sa, informează AFP.

Reclamă

„Trebuie să facem o mulţime de modificări la maşină, pentru că am trecut de la maşină dominantă la o maşină imposibil de condus în şase-opt luni. Chiar trebuie să ne revizuim complet maşina”, a spus olandezul.

„Tot weekendul a fost rău. În acest moment stăm rău peste tot, aşa că avem nevoie de multe schimbări. Pare nerealist astăzi să poţi câştiga ambele campionate (piloţi şi constructori)”, a insistat el.

Al şaptelea pe grila de start la Monza, Verstappen a limitat pagubele terminând Marele Premiu al Italiei pe locul 6, profitând de cursa dezamăgitoare a principalului său concurent Lando Norris (McLaren), clasat doar al treilea, după ce a plecat din pole position.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:50

Florin Manea ştie cum poate da lovitura Dan Şucu, după transferul ratat al lui Daniel Bîrligea: „Aşa omori tot campionatul!”

19:30

Mihai Popescu a fost prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta noul fundaș din lotul campioanei

19:25

Nana Antwi, prezentat oficial la Hermannstadt! Clip spectaculos pentru fundaşul împrumutat de FCSB

19:09

Când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea! Fabrizio Romano a făcut anunțul: „Deja e în formă!”

19:03

„De ce l-ai mai luat?” Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB, analizat „la sânge”! Clauza care a ridicat semne de întrebare

17:57

Cine va arbitra Kosovo – România, primul meci pentru Mircea Lucescu pe banca echipei naționale. Decizia luată de UEFA

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și