Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil”

Alex Masgras Publicat: 20 aprilie 2024, 7:25

Reclamă
Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil

Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei: "Va fi destul de dificil"

Max Verstappen, după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei / Profimedia

Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei. Pilotul celor de la Red Bull, plecat de pe locul 4 în prima cursă de sprint a anului, a reușit să treacă primul linia de sosire. Olandezul a avut un avans de aproape 13 secunde față de Lewis Hamilton, pilotul care a încheiat pe locul al doilea cursa de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei

Max Verstappen și-a găsit rapid ritmul în cursa de sâmbătă și a reușit să obțină cele 8 puncte acordate câștigătorului. Cu toate acestea, el a dezvăluit că rămâne în gardă, deoarece vântul le dă mari bătăi de cap piloților pe circuitul de la Shanghai. De la ora 10:00 urmează calificările Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY, în timp ce cursa va avea loc duminică, de la ora 10:00.

„Am încercat să-mi mențin poziția, a fost o bătălie destul de interesantă la vârful cursei, dar până la urmă mi-am găsit ritmul și am început să forțez. Am încercat să fiu atent la pneuri, dar pneurile s-au comportat minunat.

Cred că sesiunea de calificări de mai târziu este importantă pentru a obține o poziție bună pentru cursa de mâine, vântul își schimbă direcția și va face cursa destul de dificilă.

Reclamă

Da, am rezolvat problemele cu bateria în timpul cursei”, a declarat Max Verstappen, după victoria din cursa de sprint din China.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și