Închide meniul
Video

Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 martie 2024, 9:07 / Actualizat: 24 martie 2024, 14:00

Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei

Max Verstappen, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei. O problemă la frâna dreapta-spate a făcut ca el să nu mai poată continua cursa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a pornit din pole-position a treia cursă de Formula 1™ a sezonului. El plecase din pole-position în primele două curse, pe care le-a şi câştigat.

Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei

Max Verstappen nu mai suferise un abandon din 2022. S-a întâmplat şi atunci tot la Marele Premiu de Formula 1 al Australiei.

Întrebat cât de frustrant a fost să abandoneze din nou, la doi ani distanţă de atunci, Max Verstappen a răspuns: „Da, nu este ideal. Desigur, vrei mereu să termini cursele, dar este un sport mecanic”.

Aceste lucruri se întâmplă, din păcate, dar cred că cel mai important este să înțelegem de ce s-a întâmplat”, a mai declarat Max Verstappen, potrivit formula1.com.

Reclamă

Max Verstappen a avut un start normal de cursă, menţinându-şi poziţia de lider după plecare. Lucrurile au luat o întorsătură nefericită pentru olandez în turul 2, atunci când i-a permis lui Sainz să îl depăşească.

La scurt timp după ce a fost depăşit, a început să iasă fum din spatele monopostului său. Verstappen s-a deplasat încet la boxe şi a fost nevoit să abandoneze.

Nici Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, nu a reuşit să termine cursa.

Reclamă 4 / 0/3

Carlos Sainz, reacție savuroasă după ce victoria din Marele Premiu al Australiei: „Le recomand tuturor să-și scoată apendicele!”

Carlos Sainz a avut o reacție savuroasă, după victoria superbă din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Pilotul de la Ferrari a făcut o cursă fabuloasă, la două săptămâni după ce s-a operat, iar la final a glumit și le-a recomandat colegilor lui să-și scoată toți apendicele.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei a fost live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. AntenaGroup deţine drepturile de televizare ale Formulei 1 pentru următorii 3 ani.

Carlos Sainz a fost extrem de fericit, după succesul din Australia. Pilotul de la Ferrari a subliniat că a fost aproape de Max Verstappen, chiar și înainte ca acesta să se confrunte cu probleme la monopostul său, probleme care l-au forțat să abandoneze.

Sainz a fost în culmea fericirii și a glumit pe seama operației pe care a suferit-o, în urmă cu două săptămâni, operație care nu i-a permis să concureze în Marele Premiu al Arabiei Saudite.

„A fost o cursă foarte bună, m-am simțit foarte bine. Fizic nu a fost foarte bine, dar am putut să îmi manageriez pneurile. Mă bucur pentru echipă, pentru Charles, viața e uneori nebună. Am fost pe podium în Bahrain, după operația, după aici victorie, a fost un roller-coaster. Le recomand tuturor piloților să-și scoată apendicele.

Am simțit că pot să țin pasul cu Max Verstappen în primele tururi, dar și-a pierdut mașina, păcat pentru el. Dar sunt fericit că am câștigat, că m-am întors aici.

Din turul al doilea, știam că o pot face. Am avut grijă de pneuri, m-am gândit la steaguri roșii, dar a fost o cursă curată”, a declarat Carlos Sainz.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și