Închide meniul
Video

Max Verstappen a dezvăluit singurul lucru care l-a deranjat în cursa perfectă din Arabia Saudită: „Nu a fost ideal”

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 21:05

Reclamă

Max Verstappen a dezvăluit singurul lucru care l-a deranjat în cursa perfectă din Arabia Saudită: "Nu a fost ideal"

Max Verstappen, după Marele Premiu al Arabiei Saudite / Profimedia

Max Verstappen a dezvăluit singurul lucru care l-a deranjat în cursa perfectă din Arabia Saudită. Triplul campion mondial are un început perfect de sezon şi a bifat a doua victorie din 2024, după ce a trecut primul linia de sosire la Jeddah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen a dezvăluit singurul lucru care l-a deranjat în cursa perfectă din Arabia Saudită: „Nu a fost ideal”

Max Verstappen a obţinut la Jeddah şi podiumul cu numărul 100 al carierei în Formula 1. Pilotul olandez nu a mai reuşit însă să pună mâna şi pe punctul bonus acordat pentru cel mai rapid tur în cursă. Charles Leclerc, pilotul lui Ferrari, a înregistrat cel mai rapid tur chiar în ultimul tur al cursei. El a îmbunătăţit timpul lui Lewis Hamilton, viitorul său coleg de la Ferrari, începând cu 2025.

Max Verstappen a dezvăluit la finalul cursei că nu a avut condiţiile ideale pentru a forţa obţinerea punctului bonus pe final de cursă. Stintul pe pneurile dure a durat mai mult decât şi-ar fi dorit olandezul, care nu a fost ajutat nici de temperatura acestora, acesta fiind şi singurul lucru pe care l-ar fi îmbunătăţit la capătul unei noi curse foarte bune:

„Da, m-am simţit excepţional de bine în maşină. Ultimul stint a fost mai lung decât ne-am fi dorit. În ultimele două tururi am avut şi trafic, pneurile erau reci. Nu a fost ideal (n.r. pentru punctul bonus).

Reclamă

Nu mi-am dorit să fac un stint atât de lung, mai ales pe acest circuit cu viraje de foarte mare viteză. Dacă pneurile ies din fereastră, atunci devine periculos. E devreme în sezon, e un circuit în sens anti-orar, sunt foarte multe g-uri pe acest circuit”, a declarat Max Verstappen, după victoria din Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Triplul campion mondial a câştigat şi a doua cursă din acest sezon din Formula 1, după o prestaţie fără greşeală pe circuitul din Jeddah.

Reclamă 4 / 0/3

Max Verstappen s-a impus şi în a doua etapă a sezonului din Formula 1, după victoria obţinută în Marele Premiu al Arabiei Saudite. Pilotul Red Bull a făcut o nouă cursă excelentă şi a obţinut a doua victorie pe circuitul de la Jeddah, după ce s-a mai impus aici şi în 2022. Pilotul olandez a fost urmat de coechipierul Sergio Perez, în timp ce podiumul a fost completat de Charles Leclerc, cel care şi-a luat revanşa pentru cursa de săptămâna trecută din Bahrain. Monegascul a luat şi punctul bonus pentru cel mai rapid tur.

Oscar Piastri, pilotul celor de la McLaren, a încheiat pe locul 4 cursa, în timp ce Fernando Alonso (Aston Martin) şi George Russell (Mercedes) au încheiat pe locurile 5, respectiv 6.

Oliver Bearman, tânărul de 18 ani care l-a înlocuit pe Carlos Sainz la Ferrari, a încheiat pe un excepţional loc 7, peste Lando Norris şi Lewis Hamilton, care au încheiat pe locurile 8, respectiv 9. De asemenea, pilotul celor de la Ferrari a fost declarat şi pilotul zilei, după voturile fanilor. Nico Hulkenberg este ultimul pilot din puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și