Închide meniul

Max Verstappen a numit Top 5 piloţi din istoria Formula 1: „Indiferent ce spun, oamenii vor comenta”. Un rival, scos în evidenţă

Alex Masgras Publicat: 11 iunie 2024, 14:15

Reclamă
Max Verstappen a numit Top 5 piloţi din istoria Formula 1: „Indiferent ce spun, oamenii vor comenta. Un rival, scos în evidenţă

Max Verstappen a numit Top 5 piloţi din istoria Formula 1: "Indiferent ce spun, oamenii vor comenta". Un rival, scos în evidenţă

Max Verstappen, după victoria din Marele Premiu al Canadei / Profimedia

Max Verstappen a numit Top 5 piloţi din istoria Formula 1. Triplu campion mondial, pilotul celor de la Red Bull luptă în acest sezon pentru al patrulea titlu la rând în „Marele Circ. Olandezul a fost provocat în timpul unui interviu să numească cei mai buni 5 piloţi de Formula 1 din toate timpurile, iar olandezul a numit în lista sa şi doi piloţi care încă se află în activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen a numit Top 5 piloţi din istoria Formula 1: „Indiferent ce spun, oamenii vor comenta”. În ce eră ar fi vrut să piloteze

După ce a ezitat în primă fază, Max Verstappen a oferit răspunsul care a inclus şi doi piloţi care încă sunt în activitate: Fernando Alonso şi Lewis Hamilton.

„Ştiţi ce se va întâmpla, nu? Indiferent ce spun, oamenii vor comenta. O să merg cu Michael Schumacher, probabil Ayrton Senna, Fernando Alonso, Lewis Hamilton şi Juan Manuel Fangio”, a declarat Max Verstappen, citat de marca.com.

În ceea ce îl priveşte pe pilotul spaniol, dublu campion mondial, Max Verstappen a declarat că îl apreciază şi pentru cum este în afara circuitului:

Reclamă
Reclamă 4

„Cred că Fernando arată mereu cum este el. E ceva ce admir mult. În ciuda succesului, el este în continuare un tip normal şi drăguţ. A fost şi primul spaniol care a devenit campion mondial în Formula 1. Îl respect foarte mult. Îmi aduc aminte când îl urmăream pe vremea când eram la karturi. El era un pilot pentru care merita să dai drumul la televizor”, a mai spus Max Verstappen.

Olandezul a mai recunoscut şi că şi-ar fi dorit să piloteze la începutul anilor 2000 în Formula 1, motivul principal fiind sunetul motoarelor:

„Cred că aş alege începutul anilor 2000, pur şi simplu pentru sunetul motoarelor de atunci”, a mai spus olandezul.

Reclamă

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei. După 9 etape, olandezul se află pe primul loc în clasamentul piloţilor, cu 194 de puncte. Acesta este urmat de Charles Leclerc (138 de puncte) şi Lando Norris (131 de puncte).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și