Închide meniul

Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă”

Alex Masgras Publicat: 19 aprilie 2024, 12:58 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 17:37

Reclamă
Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă

Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: "Ca şi cum ai conduce pe gheaţă"

Max Verstappen, în timpul calificărilor pentru cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei / Profimedia

Max Verstappen a vorbit despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei. Lando Norris va pleca de pe primul loc în cursa de sâmbătă, după o a treia sesiune de calificări marcată de o ploaie torenţială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei va avea loc sâmbătă, de la ora 06:00, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă”

Max Verstappen va pleca doar al patrulea în cursa de sprint de la Shanghai. Triplul campion mondial a făcut mai multe greşeli în timpul calificărilor şi a ieşit de pe circuit. La final, el a dezvăluit că ploaia i-a dat mari bătăi pe cap, dar este încrezător pentru restul week-end-ului. În singura sesiune de antrenamente din China, dar şi în cele două sesiuni de calificare de pe uscat, olandezul a fost mulţumit de cum a arătat:

„M-am chinuit mult să aduc pneurile în temperatură, a fost foarte dificil să ţin maşina pe circuit. A fost ca şi cum ai conduce pe gheaţă. De aceea cred că a fost un rezultat meritat, deoarece nu au a funcţonat nimic pentru mine pe circuit ud, chiar dacă, pe uscat, am arătat destul de bine. Bineînţeles, sunt mulţumit cu asta”, a declarat Max Verstappen, potrivit motorsportweek.com.

Reclamă

După cursa de sprint urmează calificările pentru cursă, care vor avea loc tot pe 20 aprilie, de la 10:00, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 10:00, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și