Închide meniul

Max Verstappen, în pole position la Monaco Grand Prix

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2023, 19:07 / Actualizat: 29 mai 2023, 15:28

Max Verstappen, în pole position la Monaco Grand Prix

Max Verstappen, în pole position la Monaco Grand Prix

Max Verstappen, la finalul calificărilor / Profimedia Images

Max Verstappen (Red Bull Racing) va porni din pole position în Monaco Grand Prix, a şasea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Verstappen este primul pole position în Monaco. Olandezul a mai fost pe prima poziţie a grilei în acest sezon în Bahrain şi în Australia. El a câştigat cele două curse, dar şi Miami Grand Prix.

Max Verstappen, în pole position la Monaco Grand Prix

Duminică, pe poziţia a doua a grilei va fi Fernando Alonso (Aston Martin) şi pe locul trei Charles Leclerc (Ferrari). Pe patru va fi Esteban Ocon (Alpine), pe cinci Carlos Sainz (Ferrari), pe şase Lewis Hamilton (Mercedes), pe şapte Pierre Gasly (Alpine), pe opt George Russell (Mercedes), pe nouă Yuki Tsunoda (AlphaTauri) şi pe zece Lando Norris (McLaren).

Sergio Perez (Red Bull Racing), câştigătorul de anul trecut, a suferit un accident în primul segment al calificărilor.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și