Închide meniul

Max Verstappen nu a putut închiria un bolid în Portugalia! Motivul este incredibil

Alex Masgras Publicat: 27 decembrie 2023, 13:35

Reclamă
Max Verstappen nu a putut închiria un bolid în Portugalia! Motivul este incredibil

Max Verstappen nu a putut închiria un bolid în Portugalia

Max Verstappen, la finalul unei curse

Max Verstappen nu a putut închiria un Mercedes AMG GT în timpul unei călătorii recente în Portugalia, deoarece a fost considerat prea tânăr pentru puternicul model. Firma de închirieri auto a confirmat informaţia pentru The Sun, potrivit RMC Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încoronat pentru a treia oară campion mondial de Formula 1 în 2023, Max Verstappen nu are totuşi experienţă în opinia unei companii de închirieri auto. Pilotul olandez nu a primit autorizaţie pentru a închiria un Mercedes AMG GT în timpul unei călătorii recente în Portugalia, potrivit news.ro.

Max Verstappen nu a putut închiria un bolid în Portugalia!

Ajuns pe aeroportul din Faro, Max Verstappen (26 de ani) a fost nevoit să respecte regulile atunci când a făcut rezervarea. Motivul: firma Sixt a impus o limită de vârstă (30 de ani) pentru închirierea Mercedes-ului AMG GT. „Angajaţii partenerului nostru franciză din Portugalia au respectat pur şi simplu regulile stabilite din motive de asigurare”, a precizat Sixt pentru presa britanică.

Max Verstappen a avut parte de un mic tratament special atunci când a primit un alt model de top (BMW Seria 5), chiar dacă mai puţin puternic decât cel pe care îl alesese iniţial. Însoţit de mai mulţi prieteni, pilotul Red Bull a rezervat circuitul auto Autodromo Internacional do Algarve.

„Desigur, nu există niciun dubiu cu privire la abilităţile sale de conducere şi la experienţa pe care o are cu maşini puternice”, a conchis Sixt despre pilotul care a obţinut 19 victorii în Formula 1 în 2023. „Începând de astăzi, el poate închiria oricând maşina pe care o doreşte de la noi”.

Reclamă

După şederea sa în Portugalia, Max Verstappen a plecat în Brazilia pentru a participa la nunta lui Nelson Piquet Jr. Următorul sezon de Formula 1 începe la sfârşitul lunii februarie, cu Marele Premiu al Bahrainului.

„Mi-e dor de el, așa cum era înainte!” Dezvăluiri cutremurătoare ale fratelui lui Michael Schumacher. Mesajul transmis de Ralf

„Mi-e dor de el, așa cum era înainte!” Dezvăluiri cutremurătoare ale fratelui lui Michael Schumacher. Ralf a vorbit despre tragicul accident de schi care a schimbat viața întregii familii.

Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher spune că accidentul de schi al fratelui său, de şapte ori campion mondial, Michael Schumacher, a fost o experienţă tristă, care i-a schimbat şi lui viaţa, scrie DPA, potrivit agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-e dor de Michael al meu de atunci. Viaţa este uneori nedreaptă. Michael fusese adesea norocos în viaţa lui, dar apoi a venit acest accident tragic. Slavă Domnului că am putut face multe pentru el datorită posibilităţilor medicale moderne, dar nimic nu mai este cum a fost. Pot spune că accidentul lui tragic mi-a schimbat şi mie viaţa”, a spus Ralf Schumacher.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și