Închide meniul

„Mi-e dor de el, așa cum era înainte!” Dezvăluiri cutremurătoare ale fratelui lui Michael Schumacher

Alex Ioniță Publicat: 26 decembrie 2023, 14:53

Reclamă
Mi-e dor de el, așa cum era înainte!” Dezvăluiri cutremurătoare ale fratelui lui Michael Schumacher

„Mi-e dor de el, așa cum era înainte!” Dezvăluiri cutremurătoare ale fratelui lui Michael Schumacher

Michael Schumacher, înainte de accident / Profimediaimages

„Mi-e dor de el, așa cum era înainte!” Dezvăluiri cutremurătoare ale fratelui lui Michael Schumacher. Ralf a vorbit despre tragicul accident de schi care a schimbat viața întregii familii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher spune că accidentul de schi al fratelui său, de şapte ori campion mondial, Michael Schumacher, a fost o experienţă tristă, care i-a schimbat şi lui viaţa, scrie DPA, potrivit agerpres.ro.

„Mi-e dor de el, așa cum era înainte!” Dezvăluiri cutremurătoare ale fratelui lui Michael Schumacher. Mesajul transmis de Ralf

„Mi-e dor de Michael al meu de atunci. Viaţa este uneori nedreaptă. Michael fusese adesea norocos în viaţa lui, dar apoi a venit acest accident tragic. Slavă Domnului că am putut face multe pentru el datorită posibilităţilor medicale moderne, dar nimic nu mai este cum a fost. Pot spune că accidentul lui tragic mi-a schimbat şi mie viaţa”, a spus Ralf Schumacher.

Ralf Schumacher, care a concurat în F1 între 1997-2007 şi a câştigat şase Grand Prix-uri, nu a dezvăluit niciun detaliu cu privire la starea de sănătate a fratelui său. Michael Schumacher, acum în vârstă de 54 de ani, s-a accidentat grav la schi în Alpii francezi acum 10 ani, pe 29 decembrie 2013, suferind leziuni grave ale creierului

Strigăt de disperare al apropiatului lui Michael Schumacher, după o decizie radicală luată de Corinna

Strigăt de disperare al apropiatului lui Michael Schumacher, după o decizie radicală luată de Corinna, soţia marelui pilot german. Willi Weber, cel care l-a remarcat pe Michael Schumacher în 1988 înainte de a gestiona interesele septuplului campion mondial timp de peste două decenii, este în conflict cu familia Schumacher, care nu l-a lăsat să îl viziteze pe german de când acesta s-a întors în Elveţia, unde locuieşte, informează lefigaro.fr.

Reclamă

La zece ani de la teribilul accident de schi suferit de fostul pilot în staţiunea Méribel, Weber pare să-şi fi pierduat speranţa de a-l mai vedea vreodată pe fostul pilot.

„Când mă gândesc acum la Michael, din păcate nu mai am nicio speranţă de a-l revedea. Nici o veste pozitivă după zece ani. Familia lui mi-a interzis întotdeauna să vin să-l vizitez dintr-un motiv care îmi scapă”, a explicat el pentru publicaţia germană Express.

Omul de afaceri a recunoscut totuşi că a făcut o greşeală că nu l-a vizitat rapid pe „Schumi” atunci când acesta se afla în comă la Spitalul Universitar din Grenoble şi avea o hemoragie cerebrală gravă. „Bineînţeles, regret foarte mult şi mă învinovăţesc. Ar fi trebuit să-l vizitez pe Michael la spital. Am plâns ca un câine după accidentul său. M-a lovit incredibil de tare, după cum vă puteţi imagina. Ca şi faptul că soţia sa Corinna nu mai permite niciun contact”, a adăugat el, conform news.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și