Închide meniul

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 13:49

Reclamă
Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

Profimedia

Max Verstappen a oferit prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Pilotul de la Red Bull a făcut spectacol în ziua de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verstappen a încheiat cursa pe prima poziție, cu un timp de 26:41.389. Pe poziția a 2-a s-a clasat Oscar Piastri, la 4.616 secunde de Max. Pe 3 a fost Lando Norris, la o diferență de 5.348 secunde.

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

După ce a obținut o nouă victorie, în cursa de sprint, Verstappen a dezvăluit că a muncit mult pentru această victorie, dat fiind faptul că adversarii au forțat întreaga cursă pentru a-l depăși. De asemenea, acesta a vorbit și despre marea cursă de duminică și le-a dat asigurări fanilor că va fi pregătit pentru aceasta.

„A fost un prim tur foarte bun, au fost câteva tururi interesante. Apoi, după ce am ieșit din zona DRS, am putut să mă ocup de cursa mea. Două mașini din spate forțau să mă depășească. Am avut de muncit, trebuie să ne gândim la ce putem face mai bine.

Mâine avem o cursă mai lungă, care va pune o presiune și mai mare asupra pneurilor. Era o zona DRS, trebuia să forțez motorul mai mult și s-au auzit niște zgomote, dar am modificat setările și a fost totul ok.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să ne uităm la datele pe care le-am colectat astăzi și ne vom pregăti pentru ziua de mâine”, a spus Max Verstappen, după cursa de sprint.

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 din austria este programată duminică, de la ora 16:00. Aceasta se va vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

14:25

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și